Olofströms IK - TAIF-MÅLLÖS är ordet!

JAG ÄR HELT MÅLLÖS efter matchen igår eftermiddags.
Visst var det lustigt att OIK lyckas sätta dit 3-2 pucken med 1 sekund kvar är bara för bittert, vill inte ha OIK i Allettan, Mörrum hade vart lite roligare men jag hoppas Mörrum gå vidare till Allettan.

Men tänk från det positiva i alla fall från TAIFs sida:
1. Enligt Freddan höll dom matchplanen rakt igenom hela matchen
2. Matti Höylä börja hitta formen inför Allettanmatcherna efter gårdagens match, han gjorde en bra insats.
3. William Quist, född 1989 kom in i laget och har gjort det väl förtjänt, härlig skridskoåkning och teknik och blev också matchen bäste spelare i TAIF.
4. Hela 7 juniorer var med i gårdagens match vilket är väldigt positivt för juniorerna att visa framfötterna.
5. Vi gjorde båda målen i power-play och lyckades hålla undan många gånger i boxplay, särskilt 3 mot 5 spelet i 1 min och 38 minuter är väldigt bra.
6. TAIF spelade väldigt bra med tanke på att det var 7 ordinarie borta så detta var inte så dåligt om man tänker efter. Dom gjorde en bra match men OIK hade väldigt mycket flyt om man säger så.
7. VI ÄR KLARA FÖR ALLETTAN!

Inte nåt positivt för Olofström:
1. OIK fortsätter filma till sig utvisningar, vilket syntes igår och det kommer inte hålla i längden.
2. Ishallen, kallt som fan var det stundtals.

Nåja, nu ska vi se, från och med nu så kommer jag alltid kalla Olofströms Steelers IK för:

Filmbolaget Olofströms Divings IK

På grund av alla filmningar helt enkelt.

Tingsryds AIF | |
#1 - - Taifare..:

Fan vad du är skön!
Fortsätt med dina välformulerade analyser!!!