It's all about TAIF

It's All About TAIF

Bloggen med en blandning av nyheter om TAIF och personliga reflektioner. Jag heter Kim Henningsson och skriver om laget samt föreningen som ligger mig varmast om hjärtat, nämligen Tingsryds AIF. Den här TAIF-bloggen startades 25 oktober 2007, då hette den Kim's sporthörna. Men nu för några år sen så bytte jag namn till It's All About TAIF, för det handlade mest om TAIF. Det skrivs inte bara om Tingsryds resa i HockeyAllsvenskan utan även om J18 och J20 som får strålkastarljustet på sig i den här bloggen. Vill ni nå mig - maila till: itsallabouttaif@hotmail.com

TAIF - Pantern, plattmatch av TAIF igår

I går var jag på hockey igår i Tingsryd, nu ska ni få se vad jag tyckte om matchen.


Jaha, igår var det en riktig plattmatch dem sista 30 minuterna. Och dem första 30 minuterna var bra. Ja, vad ska man säga vi tar ledningen genom Simon Stark assisterad av Henrik Andersson och Jukka-Pekka Holopainen väldigt snyggt mål som blev det enda målet för TAIF, för sen rasade det väl lite grann när Pantern gjorde 2 sista målen i andra perioden och Pantern var i ledning 2-1. I den sista perioden hade vi ynka 2 skott på mål, vilket är väldigt dåligt om man ska vinna en sån här viktig toppmatch som det var, trots det lyckades Pantern göra 3-1 när det drygt var 6 minuter kvar av matchen och sen försöker vi ta ut målvakten men det blir 4-1 i tom kasse och Pantern vinner den här plattmatchen av TAIF. Jag ska säga det, det var ingen vidare match av någon av lagen, Pantern var mer effektivare, 24-15 i skott till Pantern säger det mesta.

Vi får tacka Troja att vi är i praktiken klara för Allettan efter jul, eftersom dom vann efter sudden death mot Olofström. Snacka om tur, för det var tur för Troja satte dit 6-6 pucken med 3 sekunder kvar och gjorde sen 7-6 målet efter 30 sekunder in i sudden death. Det är 6 poäng ner till Kristianstad och det vore ett under om TAIF skulle missa det här, i och med vi har Göteborg på hemmaplan om vi inte skulle lyckas besegra Steelers på söndag vilket hoppas vi gör så vi bli definitivt klara för Allettan.


Dem bästa i dagens match:

Henrik Andersson
Tomas Lundström
Simon Stark
Oliver Ekman-Larsson
Matti HöyläALLA TILL STÅLHALLEN PÅ SÖNDAG OCH STÖTTA TAIF!


Mvh
Kim Henningsson
Trogen TAIFare