Tingsryds AIF - Kristianstads IK

Mycket bra spelat i onsdags kväll av TAIF, över all förväntan. Kristianstad var inte med från start och det märktes för 11 minuter in i perioden hade Kristianstad powerplay och Mattias Persson tar pucken sätter dit 1-0 till Tingsryd. 30 sekunder kvar av perioden stänker Henrik Andersson dit 2-0. Mycket psykologiskt viktigt med tanke på att Kristianstad är ett bra lag. Andra perioden blev lika sevärd utan några utvisningar, men mål blev det 4 st mål dessutom, 3 från TAIF och 1 från Kristianstad. 3-0 stänker Kung Åkesson in efter drygt 4 minuters spel, sen blir det lite nerver i matchen när Kristianstad gör 3-1 efter drygt 11 minuter spelad. Men TAIF kommer igen efter ett tag, drygt 3 och en halv minut senare stänker Simon Stark in 4-1 och 1 och en halv minut kvar av perioden stänker Henrik Bankelius in 5-1 inför sista perioden.

Tredje perioden blir också mycket målrik. TAIF gör 3 mål och Kristianstad 1. TAIFs målskyttar i sista: Simon Stark, Olof Svensson och Christoffer Björklund.

Hela laget var bra i onsdags kväll och kul för Robin Olsson och spela mycket. Men med femman, Björklund, Åkesson, Jonsson, Persson och Ljudén var mycket bra igår.

Johannes Jönsson gjorde en stabil insats i målet och Björklund var enastående i sitt backspel tycker jag i onsdags.

Trogen TAIFare
Visa fler inlägg