Tingsryds AIF - Kristianstads IK

Mycket bra spelat i onsdags kväll av TAIF, över all förväntan. Kristianstad var inte med från start och det märktes för 11 minuter in i perioden hade Kristianstad powerplay och Mattias Persson tar pucken sätter dit 1-0 till Tingsryd. 30 sekunder kvar av perioden stänker Henrik Andersson dit 2-0. Mycket psykologiskt viktigt med tanke på att Kristianstad är ett bra lag. Andra perioden blev lika sevärd utan några utvisningar, men mål blev det 4 st mål dessutom, 3 från TAIF och 1 från Kristianstad. 3-0 stänker Kung Åkesson in efter drygt 4 minuters spel, sen blir det lite nerver i matchen när Kristianstad gör 3-1 efter drygt 11 minuter spelad. Men TAIF kommer igen efter ett tag, drygt 3 och en halv minut senare stänker Simon Stark in 4-1 och 1 och en halv minut kvar av perioden stänker Henrik Bankelius in 5-1 inför sista perioden.

Tredje perioden blir också mycket målrik. TAIF gör 3 mål och Kristianstad 1. TAIFs målskyttar i sista: Simon Stark, Olof Svensson och Christoffer Björklund.

Hela laget var bra i onsdags kväll och kul för Robin Olsson och spela mycket. Men med femman, Björklund, Åkesson, Jonsson, Persson och Ljudén var mycket bra igår.

Johannes Jönsson gjorde en stabil insats i målet och Björklund var enastående i sitt backspel tycker jag i onsdags.

Trogen TAIFare
Tingsryds AIF | | En kommentar |

Tingsryds AIF - Kristianstads IK

Ikvällens match tror jag TAIF vinner med klara 5-2. Enligt SMP så har Fredda sagt att han kommer starta med Jönsson i målet vilket jag tycker är väldigt bra. Angående backfrågan och utlåningar hit och dit så hoppas jag dom kan låna en back från Nyköping, i och med Nyköping spelar i Växjö. Karlsson, Björklund, Holopainen, Sjösten är dom enda backarna TAIF har att ställa upp med i kväll i och med att Söderlund har öroninflammation, Ekman-Larsson på landslagsuppdrag och Christoffer Karlsson utlånad till KRIF för resten av säsongen, eller? Ont om backar som sagt och jag hoppas dom får låna backar från Nyköping för dom behöver ju minst 2 backar till för med 7 backar blir det lite bättre än 4-5 backar.

Och på forwardssidan är Lundström (sjuk) , Bladström (långtidsskadad), Larsson (sjuk) just nu. Så det kan inte bli så lätt mot Kristianstad ändå, men jag tippar ändå 5-2 till TAIF i denna match.
Tingsryds AIF | | Kommentera |

TAIF - Gislaved

Jajamensan, TAIF vann över GSK, Tigrarna köttade älgarna, TAIF vann säkert över Gislaved. Ja, efter segern mot Gislaved kan man säga att man kan pusta ut ett tag i alla fall när det är dags mot Mörrum borta i Jössarinken. 4-2 blev till Tingsryd som var det bättre laget i sista perioden det var då TAIF satte dit de två avgörande puckarna bakom Gislavedkeepern. 6 raka nu och vi plockar in poäng på serieledande Pantern. Men härnäst väntar Laxarna från Mörrum.

''Jag fångade en lax en dag men laxen börja blöda, men lika gla var ja för de för laxar ska va döda.
Sha lalalalala Shalalalala Shalala hey, ja vi är Tingsryds AIF''

Det var allt för mej!