Senaste TAIF-nytt!

Nyhet #1: Forwarden Tomas ''Loket'' Lundström är klar för TAIF nästa säsong. ''Han har idag tackat JA till en kontraktsförlängning på 1+1 år. (från TAIFs officiella hemsida)''.

Nyhet #2: Forwarden Olof Svensson är även han klar för TAIF nästa säsong. Egen produkten är revanschsugen efter förra säsongens mindre lyckade säsong.

Nyhet #3: Den skridskoskicklige och målfarlige backen från Borlänge, Christoffer Björklund har skrivit på för TAIF, han stannar minst ett år till i TAIF.

Nyhet #4: Den storväxte 22-årige backen Robin Jacobsson spelade senast i Kiruna förra säsongen. ''Han lånades in från Nybro när vi hade backbrist under säsongen 2006/2007 (från TAIFs officiella hemsida)''.

TROGEN TAIFARE

Tingsryds AIFs Silly Season 08/09

Lite information om TAIFs Silly Season inför truppen 08/09.

Det ryktas hit och dit just nu i hockeyvärlden nu när hockeysäsongen är slut här i Sverige. Jag ska ge lite info vilka som är på gång och på väg bort till och från TAIF.

Klara för nästa säsong (nyförvärv/var här förra säsongen):
Fredrik Hansson (forward)
- Malmö J20
David Jonsson (forward)
Marcus Mellström (forward)
Simon Stark (forward)
Andreas Johansson (back)

Henrik Bankelius (forward)
Mikael Söderlund (back)
Robin Larsson (forward)
Johannes Jönsson (målvakt)

Förluster:
Oliver Ekman-Larsson (back)
 - blev igår klar för Leksands IF
Sebastian Sjösten (back) - ej klart
Fredrik Ljudén (back) - ej klart
William Quist (forward) - klar för Nybro IF
Mattias Persson (forward) - klar för IF Troja/Ljungby

Rykten ut:

Linus Bladström (forward) - Västeviks IF (tveksamt rykte)
Henrik Andersson (forward) - IF Troja/Ljungby (tveksamt rykte)
Matti Höylä (målvakt) - Sport, Finland (rykte)

Rykten in (nyförvärv):
Christian Jacobsson (forward)
- Växjö Lakers (tveksamt rykte)
Carl-Johan Höök (back) - Mörrums GoIS IK
Jiri Lala Jr. (forward) - Neumarkt/Egna (Italien, div.2)
David Gustafsson (målvakt) - Kallinge Ronneby IF

Det var allt om TAIFs silly season inför nästa årets trupp 08/09 och mer kommer att hända och mer rykten och några nyförvärv skriver på och så vidare.

TROGEN TAIFARE

Visa fler inlägg