OS 2008..

..var inatt en rysare för Sveriges del, för i bordtennisen var Jörgen Persson i semifinal i singelspelet mot en av tre kineser som är i semin. Tyvärr så förlorade Persson men var riktigt nära varje gång och vinna dom seten som kinesen vann. Kinesen vann med 4-1 i set (11-9, 11-9, 9-11, 11-7, 11-9). Jörgen Persson förlorade sen bronsmatchen med 0-4 i set mot en annan kines.

Och i taekwondo hade vi chans på bronsmedalj för damerna i 67 kilosklassen men förlorade också där och Sverige kom där fyra.

I kanot hade vi också en medaljchans på K1 500 m men det blev en sjätteplats för Jönköpingsonen Anders Gustafsson i OS-finalen.

Sverige har bara tagit 5 medaljer (4 silver, 1 brons). Nu har vi inte så mycket chanser kvar i detta mästerskap, men vi har inte haft alla stjärnor på topp till OS, men så är det tyvärr. Nu är det bara en dag kvar på detta Sommar-OS 2008 i Kina.

Tack för detta OS!