It's all about TAIF

It's All About TAIF

Bloggen med en blandning av nyheter om TAIF och personliga reflektioner. Jag heter Kim Henningsson och skriver om laget samt föreningen som ligger mig varmast om hjärtat, nämligen Tingsryds AIF. Den här TAIF-bloggen startades 25 oktober 2007, då hette den Kim's sporthörna. Men nu för några år sen så bytte jag namn till It's All About TAIF, för det handlade mest om TAIF. Det skrivs inte bara om Tingsryds resa i HockeyAllsvenskan utan även om J18 och J20 som får strålkastarljustet på sig i den här bloggen. Vill ni nå mig - maila till: itsallabouttaif@hotmail.com

Junior-VM 2009 + Gott nytt år :DJunior-VM 2009 kollar jag på tv uppe hos farsan, för han har kanalen SVT24.

Och tredje matchen mot Lettland för Sverige verkligen lekande LÄTT ;) :D. Sverige krossade Lettland med 10-1 och vann skotten med 66-11, varav första periodens skott var 26-1 :O:P. Tingsrydfostrade André Petersson stod för ett mål och ett assist i matchen mot Lettland.

Ikväll på självaste nyårsafton, klockan 20.30 (sänds i SVT24), möter Sverige betydligt svårare motstånd nämnligen Ryssland. Dom slåss om vilken kommer gå direkt till semifinal, kommer man etta i gruppen nämnligen går man till semifinal, tvåan och trean i gruppen går till kvartsfinal. Och tyvärr kan man inte se matchen för man ska ju fira nyår hemma hos morsan, och hon har ju inte SVT24, riktigt sur blir jag :@:(. Men man får hoppas det går bra för Sverige och att dom går till semifinalen och även till final :D.

Men ha de bra och gott nytt år och all lycka på det nya året 2009 alla :D.


Mvh
Kim Henningsson

Junior-VM 2009 i KanadaInatt klockan 00.30 (svensk tid) är det dags för Sveriges andra match i Junior-VM 2009 i Kanada, Sverige ställs mot Slovakien inatt. Första matchen för Sverige gick bra och slutade med seger för Sverige mot Finland med 3-1. Notera där att Tingsrydfostrade André Petersson, numera i HV71 gjorde ett assist i matchen mot Finland. Ikväll ställs vi mot Slovakien som är ett lag Sverige ska ta på förhand men man ska aldrig säga aldrig.


SVERIGE

VS.

SLOVAKIEN


Var: Ottawa, Civic Center, Kanada
När: 00.30 (svensk tid)
Vad: Junior-VM 2009, Ishockey
TV: 00.30 i SVT 24

Mvh
Kim Henningsson

Nyköping Hockey säger upp alla spelarkontrakt


HOCKEYETTAN
''Nyköpings Hockeys ekonomiska kris är så akut att klubben nu säger upp samtliga spelarkontrakt. De spelare som vill stanna måste omförhandla kontrakten till väsentligt mycket lägre löner - annars är de fria att gå till en annan klubb i januari. Dessutom ska decemberlönen skäras ned med 50 procent.''


Vill du läsa mer om det klicka på länken:
http://www.sn.se/parser.php?sect1=103&id=257588
Visa fler inlägg