Junior-VM 2009 + Gott nytt år :D

Junior-VM 2009 kollar jag på tv uppe hos farsan, för han har kanalen SVT24.

Och tredje matchen mot Lettland för Sverige verkligen lekande LÄTT ;) :D. Sverige krossade Lettland med 10-1 och vann skotten med 66-11, varav första periodens skott var 26-1 :O:P. Tingsrydfostrade André Petersson stod för ett mål och ett assist i matchen mot Lettland.

Ikväll på självaste nyårsafton, klockan 20.30 (sänds i SVT24), möter Sverige betydligt svårare motstånd nämnligen Ryssland. Dom slåss om vilken kommer gå direkt till semifinal, kommer man etta i gruppen nämnligen går man till semifinal, tvåan och trean i gruppen går till kvartsfinal. Och tyvärr kan man inte se matchen för man ska ju fira nyår hemma hos morsan, och hon har ju inte SVT24, riktigt sur blir jag :@:(. Men man får hoppas det går bra för Sverige och att dom går till semifinalen och även till final :D.

Men ha de bra och gott nytt år och all lycka på det nya året 2009 alla :D.