Inför kvällens viktigaste match!

Jag hoppas verkligen att TAIF vinner ikväll och Örebro förlora eller tappa poäng och hoppas på glädje i Tingsryd och besvikelse i Örebro.

Var beredd på kvällen viktigaste match ikväll!

Tror knappast kanske att det kommer upp till 2000 idag, men uppåt emot 14-1500 personer tror jag faktiskt eftersom det är en viktig match på spel. Vinst för TAIF ikväll och Örebro tar bara en pinne eller förlora hemma mot Skövde och playoffplatsen är TAIFs. Men då måste TAIF spela som dom gjorde i Skövde fast avgöra matchen lite tidigare. Det återstod ju bara 11 sekunder kvar innan man kunde pusta ut i Skövde faktiskt. Så avgör matchen tidigare tycker jag. Hoppas Mattias Persson kan komma igång med sitt målskytte, har inte vart så dominerande i TAIF som förra året, nu är det ju David Jonsson, vår målkung om man säger så, 9 mål på 13 matcher i Allettan är ett bra facit. Så hoppas verkligen att Mattias och alla andra är på tårna i kvällens match mot Skåre, är dom inte det ja, då kan det vara slut för denna säsong, vilket många inte hoppas på.

Örebro har all press på sig på hemmplan inför hemmafansen mot Skövde. Tingsryd kan köra järnet utan känna sig pressade av hemmapubliken.

Så tycker jag det ser ut som i detta läge.

Trogen TAIFare
Visa fler inlägg