It's all about TAIF

It's All About TAIF

Bloggen med en blandning av nyheter om TAIF och personliga reflektioner. Jag heter Kim Henningsson och skriver om laget samt föreningen som ligger mig varmast om hjärtat, nämligen Tingsryds AIF. Den här TAIF-bloggen startades 25 oktober 2007, då hette den Kim's sporthörna. Men nu för några år sen så bytte jag namn till It's All About TAIF, för det handlade mest om TAIF. Det skrivs inte bara om Tingsryds resa i HockeyAllsvenskan utan även om J18 och J20 som får strålkastarljustet på sig i den här bloggen. Vill ni nå mig - maila till: itsallabouttaif@hotmail.com

Hockey-VM 2008 - mellangruppsspelet kortfattat...

Lite kortfattat för Sveriges matcher de två senaste:

1. Rysarmatchen mellan Ryssland och Sverige blev en rysare då Sverige blev två backar kort och spelade endast med 4 backar och flyttade ner centern Johan Andersson som back. I och med 10 minuter in i första perioden tacklade Douglas Murray till Andrei Morozov en av deras bästa spelare ner i marken och då skulle Ilya Kovalchuck ta bort han men då kom Anton Strålman och tog bort han. Och det blev ett slagsmål mellan just Kovalchuck och Strålman och de båda fick matchstraff likaså Murray som blev också avstängd en match och det i nästa match mot Tjeckien. Sverige hade ledningen 2-1 när Ryssland gjorde både 2-2 och sedan med 5,6 sekunder kvar av matchen 3-2, ett riktigt skitmål som kan bara göras utav en, Washington Capitals Alexander Ovechkin och Sverige var riktigt nära en förlängning och en bragd med bara 4 backar plus en center till back att ta poäng mot en av guldfavoriterna.

2. Tjeckien matchen vann Sverige inatt med 5-3 (0-0, 2-2, 3-1) och den som gjorde det avgörande målet, 4-3 målet var Patric Hörnqvist assisterad av Washington Capitals forward Nicklas Bäckström och Robert Nilsson. Henrik ''Henke'' Lundqvist, New York Rangers målvakt spelade stabilt och gjorde en bra match.

O.B.S. Kommer inte ihåg så mycket av Tjeckien då jag inte såg ett dugg, skulle stigit upp vid 00.20 och vakna upp lite men inte det, för jag hörde inte alarmet jag hade ställt för jag låg och sov i sängen utan att höra den. Så kan det vara ibland ;).


Mvh
Kim Henningsson