It's all about TAIF

It's All About TAIF

Bloggen med en blandning av nyheter om TAIF och personliga reflektioner. Jag heter Kim Henningsson och skriver om laget samt föreningen som ligger mig varmast om hjärtat, nämligen Tingsryds AIF. Den här TAIF-bloggen startades 25 oktober 2007, då hette den Kim's sporthörna. Men nu för några år sen så bytte jag namn till It's All About TAIF, för det handlade mest om TAIF. Det skrivs inte bara om Tingsryds resa i HockeyAllsvenskan utan även om J18 och J20 som får strålkastarljustet på sig i den här bloggen. Vill ni nå mig - maila till: itsallabouttaif@hotmail.com

Peter Johansson i TAIF..

...målvakten i TAIF som har vart borta ett bra tag. Och jag har undrat och undrat och undrat var han har tagit vägen, om han är skadad, på väg till en annan klubb. På Holger Berndts blogg: http://blogg.aftonbladet.se/25012 fick jag reda på vad som hänt med han.

Så här står det i inlägget angående Peter Johansson från Holger Berndts blogg (skrivet 13 november 2008):

''Tyvärr har TAIF en annan jobspost. Det är Peter Johansson som har en knäskada som kommer hålla honom borta en 4-5 veckor. Troligen kommer man ta in en backup för Peter och signaler kommer att om Helsingborg går  i konkurs kommer Viktor Tissel att bli den backupen. Viktor är Tingsryds tränaren Mikael Tissels son.''

Då vet man om det så slipper man undra hela tiden när det inte står något i SMP när det står när det är match vilka som är borta så står Peter Johansson inte en av dom som är skadad eller sjuk.

Nåja, nu vet man.

Mvh
Kim Henningsson
TROGEN TAIFARE

TAIF - Pantern - skön seger

Riktigt skön seger kom i onsdagens match för Tingsryds AIF i ishockeyns Division 1F. Pantern ett bra tryck från början i första perioden men vi lyckades sätta dit första pucken genom Henrik Bankelius, men Pantern kunde kvittera senare i perioden och dem 5 Pantern-supportrar som satt på sittplats jublade när Mikael Berg gjorde 1-1 på Johannes Jönsson i TAIF-målet. Andra perioden var det lite trögt, men TAIF lyckades ändå göra det ända målet i andra perioden genom skyttekungen David Jonsson som med lite tur gjorde en backhand från sargen och sen tar på en Pantern-back och på Panternmålvaktens klubba och in i målet, mycket märkligt och skönt mål. 2-1 inför slutperioden alltså. Tredje perioden var det väldigt öppen historia men TAIF med sitt stabila försvar lyckades hålla undan och inte nog med det så satte Robin Larsson den avgörande 3-1 pucken på Oscar Ahlsenfelt i Panternmålet, TAIF lyckades hålla undan och det blev 3 nya sköna friska poäng för TAIF som nu leder med 4 poäng före just Pantern.

Nästa match är ikväll hemma mot Kungälv IK som ligger 6 poäng efter TAIF och ligger fyra i tabellen.
Heja TAIF !

Det kommer bli en jämn och tuff match för TAIF mot Tommy Salos Kungälv.

Vi ses i Dackehallen ikväll (kanske)!

Ha de bra
Visa fler inlägg