Hockeyn...

...för Tingsryds AIF den senaste har vart bra i Division 1F. Vinst mot både Gislaved borta med 5-2 och vinst igår mot Ulricehamn hemma med 7-1. Skönt att dom har kommit igång med dom har vinsterna.

I det jag såg i matchen mot Ulricehamn att vi hade många målchanser vilket är väldigt bra och gjorde 7 mål är också positivt. Sen att Robin Jacobsson, Simon Gunnelid och även forwarden Simon Stark trycker på i tacklingarna gillar jag att se. Sen den nykomponerade kedjan med David Jonsson, Joakim Hillding och David Laudius är väldigt bra, dom gjorde igår 2 av de sju målen. Igår var Ellerstad i första kedjan med Tomas Lundström och Olof Einarsson och dom var också rätt bra. Johannes Jönsson är en duktig målvakt och skötte sig utmärkt och är väldigt lugn och följsam och jag tycker han borde vara första målvakt faktiskt, känner mig trygg när han står, när Peter Johansson står så släpper han en del returer rakt ut och det ska han inte göra. Jönsson släpper inte många returer som Johansson och därför vill jag ha Jönsson som förste målvakt just nu. Serien är lång och det blir framåt tillbaka för målvakterna. Nästa match är på onsdag borta mot Skövde i Billingehov, senast vi var i Billingehov så vann Tingsryd den matchen med 7-5. Nu är det en ny match, tre poäng, två taggade lag som står på isen på onsdag, hoppas att Tingsryd är strået vassare.

TROGEN TAIFARE
Visa fler inlägg