It's all about TAIF

It's All About TAIF

Bloggen med en blandning av nyheter om TAIF och personliga reflektioner. Jag heter Kim Henningsson och skriver om laget samt föreningen som ligger mig varmast om hjärtat, nämligen Tingsryds AIF. Den här TAIF-bloggen startades 25 oktober 2007, då hette den Kim's sporthörna. Men nu för några år sen så bytte jag namn till It's All About TAIF, för det handlade mest om TAIF. Det skrivs inte bara om Tingsryds resa i HockeyAllsvenskan utan även om J18 och J20 som får strålkastarljustet på sig i den här bloggen. Vill ni nå mig - maila till: itsallabouttaif@hotmail.com

KRIF Hockey får ny tränare

Nu står det klart att förre detta stavhopparen Patrik Klüft (är gift med friidrottaren Carolina Klüft) blir hockeytränare för Kallinge/Ronneby Hockeys a-lag i division 2, han kommer bli tränare på heltid.

I en liten kort intervju till Sportbladet säger Patrik:

''- Ja, jag ska ha hand om Krif Hockeys A-lag i division 2. Det ska bli jätteroligt. Vi ska uppåt i seriesystemet, säger den före detta stavhopparen.''

Här är länkarna till nyheten om KRIF Hockeys nye tränare:
http://www.aftonbladet.se/sportbladet/hockeybladet/sverige/article4904474.ab
http://www.blt.se/sporten/kluft-tranare-i-krif(1269534).gm


Mvh
Kim Henningsson

Mer om kvaldramatiken...

...i kvalet till HockeyAllsvenskan inom kort. Har ej haft tillgång till dator innan, men kommer skriva om kvaldramatiken när jag har mer tid till det.

Hoppas ni kan hålla er...

Mvh
Kim Henningsson
TROGEN TAIFARE

KVALEXTRA: Vinst mot Huddinge och Valbo

I helgen så hade TAIF två raka hemmamatcher, en match på fredagen mot Valbo och sen på söndag mot Huddinge.

Man kan säga att det var mycket bra gjort av Tingsryd att just lyckas vinna båda dem matcherna och nu blir det tufft krig mellan Örebro och Tingsryd som jag ser det.

Tingsryd vann alltså med 2-1 mot Valbo i fredags inför drygt 2 200 personer i Dackehallen i Tingsryd. En komfortabel seger, men det satt hårt åt för Tingsryd som lyckades hålla undan Valbos anstormning när det stod 2-1 med minuter kvar. Även i söndags blev det till slut vinst efter straffar mot Huddinge inför 2 525 personer i Dackehallen, 5-4 efter straffar blev det sedan Olof Svensson och Tomas Lundström satt sina straffar, räddade Taifs målvakt Peter Johanson Huddinges två straffar och två poäng bärgade. Men det kunde gärna vart 3 poäng eller 0 poäng, Huddinge var skickliga, det såg man att TAIFarna hängde inte med ibland, men det stod 4-4 och en mållös förlängning blev det och straffar avgjorde det hela.

Nu väntar Nybro Vikings borta i Victoriahallen i Nybro. Och dit kommer jag åka till med supporterbussen som Gröna Brigaden har anordnat och det kommer bli skoj och hoppas Tingsryd ta chansen och ta med 3 poäng imorgon kväll mot Nybro.

Heja TAIF<3

Mvh
Kim Henningsson
TROGEN TAIFARE
Visa fler inlägg