It's all about TAIF

It's All About TAIF

Bloggen med en blandning av nyheter om TAIF och personliga reflektioner. Jag heter Kim Henningsson och skriver om laget samt föreningen som ligger mig varmast om hjärtat, nämligen Tingsryds AIF. Den här TAIF-bloggen startades 25 oktober 2007, då hette den Kim's sporthörna. Men nu för några år sen så bytte jag namn till It's All About TAIF, för det handlade mest om TAIF. Det skrivs inte bara om Tingsryds resa i HockeyAllsvenskan utan även om J18 och J20 som får strålkastarljustet på sig i den här bloggen. Vill ni nå mig - maila till: itsallabouttaif@hotmail.com

Allsvenskan: MIF Redhawks bryter alla spelarkontrakt

'' Den ekonomiska krisen i Allsvenska hockeylaget Malmö Redhawks är nu så illa att laget tvingas ge samtliga spelare rätt att med omedelbar verkan lämna klubben.

I går förlorade Malmö mot Mariestad och laget har kämpat med både poängskörd och ekonomin i år.
I ett pressmeddelande på torsdagen meddelade klubben att krisen är akut.
"Malmö Redhawks har under innevarande säsong haft stora problem med sin lönsamhet och likviditet. Situationen är nu sådan att Malmö Redhawks måste ge samtliga spelare rätt att med omedelbar verkan bryta sina kontrakt och gå till andra klubbar.", skriver man.
Klubben skriver att det varit svårt att spara i och med att man ansåg sig ha stora förutsättningar att ta sig till elitserien och man har därför haft ekonomiska kostnader som överstigit de intäkter som verksamhet i Allsvenskan genererar.''


Taget från källa: http://www.smp.se/sport/akut-pengakris-i-malmo(1118023).gm


Mvh
Kim Henningsson

Allettan Södra, Ishockey: Ikväll kan det bli 12:e raka

Ikväll kan TAIF vid vinst bli den 12:e raka segern utan förlust. Dem 5 sista i Division 1F vann TAIF på full tid, förlängning eller på straffar och det räknas in och nu har dom 6 raka i Allettan Södra utan förlust, ni förstår vad jag menar, TAIF ÄR GRYMMA!

Och ikväll åker TAIF till Himmelstalundshallen i Norrköping för att spela hem 3 nya tunga poäng och gå upp i 12 raka utan förlust. För detta är ingen lätt match, Vita Hästen som började lite trevande har gått stadigt uppåt i tabellen och ligger på 3:e plats nu med 10 ihopskrapade poäng och i Vita Hästen spelar den f.d TAIF-spelaren Linus Näsström som har gjort det väldigt bra ifrån sig i Vita Hästen sedan han lämnade TAIF.

Peter Johanson i målet ikväll och han har spelat strålande och har 95,38 i räddningsprocent och då den bäste målvakten i södra Allettan just nu.

Och inga skador utan det är fortfarande långtidskadade Henrik Andersson och Jaako Harikkala som är borta.

Mitt tips ikväll blir 4-2 till TAIF och 3 nya tunga poäng och 12:e raka!


Mvh
Kim Henningsson
TROGEN TAIFARE
Visa fler inlägg