Allsvenskan: MIF Redhawks bryter alla spelarkontrakt

'' Den ekonomiska krisen i Allsvenska hockeylaget Malmö Redhawks är nu så illa att laget tvingas ge samtliga spelare rätt att med omedelbar verkan lämna klubben.

I går förlorade Malmö mot Mariestad och laget har kämpat med både poängskörd och ekonomin i år.
I ett pressmeddelande på torsdagen meddelade klubben att krisen är akut.
"Malmö Redhawks har under innevarande säsong haft stora problem med sin lönsamhet och likviditet. Situationen är nu sådan att Malmö Redhawks måste ge samtliga spelare rätt att med omedelbar verkan bryta sina kontrakt och gå till andra klubbar.", skriver man.

Taget från källa: http://www.smp.se/sport/akut-pengakris-i-malmo(1118023).gm

HockeyAllsvenskan | | Kommentera |

Allettan Södra, Ishockey

Resultat, Vita Hästen - Tingsryd:

Andra resultat denna onsdag 21/1-09:
Skövde - Örebro HK   5-6  efter förlängning
Skåre BK - Tranås AIF   3-2

Tabell Allettan Södra:

Tingsryds AIF | | Kommentera |

Allettan Södra, Ishockey: Ikväll kan det bli 12:e raka

Ikväll kan TAIF vid vinst bli den 12:e raka segern utan förlust. Dem 5 sista i Division 1F vann TAIF på full tid, förlängning eller på straffar och det räknas in och nu har dom 6 raka i Allettan Södra utan förlust, ni förstår vad jag menar, TAIF ÄR GRYMMA!

Och ikväll åker TAIF till Himmelstalundshallen i Norrköping för att spela hem 3 nya tunga poäng och gå upp i 12 raka utan förlust. För detta är ingen lätt match, Vita Hästen som började lite trevande har gått stadigt uppåt i tabellen och ligger på 3:e plats nu med 10 ihopskrapade poäng och i Vita Hästen spelar den f.d TAIF-spelaren Linus Näsström som har gjort det väldigt bra ifrån sig i Vita Hästen sedan han lämnade TAIF.

Peter Johanson i målet ikväll och han har spelat strålande och har 95,38 i räddningsprocent och då den bäste målvakten i södra Allettan just nu.

Och inga skador utan det är fortfarande långtidskadade Henrik Andersson och Jaako Harikkala som är borta.

Mitt tips ikväll blir 4-2 till TAIF och 3 nya tunga poäng och 12:e raka!

TROGEN TAIFARE
Tingsryds AIF | | Kommentera |