Öppen träning och spelarpresentation

...blir det den 4 augusti då man ska presentera alla nyförvärv och den sista pusselbiten i TAIFs lagbygge 09/10. Och den spelaren är en av de mest meriterande värvningarna i TAIF:s historia. Så ska bli intressant och se vilken det är.

Längtar otroligt mycket till hockeysäsongen börjar, man kan ju inte missa den 4 augusti, redan inskrivet i kalendern redan och för resten av säsongen.

Ha de bra alla TAIF-fans!

TROGEN TAIFARE

NHL-draften: Ekman-Larsson draftad 6:a

I NHL-draften i helgen i Montreál i Kanada var många unga lovande spelare som var på plats och väntade på vilket lag som skulle drafta just dom.

Och hör och häpna, den unge lovande backtalangen från Tingsryds AIF, Oliver Ekman-Larsson blev draftad 6:a i Phoenix Coyotes förstaval. Trots att han inte haft en enda match i Junior-VM eller i Sveriges högsta liga så blev Ekman-Larsson draftad 6:a. Dom har följt Oliver väldigt länge nu, Phoenix Coyotes och väldigt stort grattis till Oliver Ekman-Larsson.

Och inte nog med det, 3 svenskar bland de 10 första draftade, de två andra är Modo-backen Victor Hedman som blev draftad 2:a av Tampa Bay Lightning och draftad 10:a blev Magnus Pääjärvi-Svensson, Timråforwarden av Edmonton Oilers.

Det var allt för mig!

Visa fler inlägg