It's all about TAIF

It's All About TAIF

Bloggen med en blandning av nyheter om TAIF och personliga reflektioner. Jag heter Kim Henningsson och skriver om laget samt föreningen som ligger mig varmast om hjärtat, nämligen Tingsryds AIF. Den här TAIF-bloggen startades 25 oktober 2007, då hette den Kim's sporthörna. Men nu för några år sen så bytte jag namn till It's All About TAIF, för det handlade mest om TAIF. Det skrivs inte bara om Tingsryds resa i HockeyAllsvenskan utan även om J18 och J20 som får strålkastarljustet på sig i den här bloggen. Vill ni nå mig - maila till: itsallabouttaif@hotmail.com

Öppen träning och spelarpresentation

...blir det den 4 augusti då man ska presentera alla nyförvärv och den sista pusselbiten i TAIFs lagbygge 09/10. Och den spelaren är en av de mest meriterande värvningarna i TAIF:s historia. Så ska bli intressant och se vilken det är.

Längtar otroligt mycket till hockeysäsongen börjar, man kan ju inte missa den 4 augusti, redan inskrivet i kalendern redan och för resten av säsongen.

Ha de bra alla TAIF-fans!


Mvh
Kim Henningsson
TROGEN TAIFARE 

NHL-draften: Ekman-Larsson draftad 6:a

I NHL-draften i helgen i Montreál i Kanada var många unga lovande spelare som var på plats och väntade på vilket lag som skulle drafta just dom.

Och hör och häpna, den unge lovande backtalangen från Tingsryds AIF, Oliver Ekman-Larsson blev draftad 6:a i Phoenix Coyotes förstaval. Trots att han inte haft en enda match i Junior-VM eller i Sveriges högsta liga så blev Ekman-Larsson draftad 6:a. Dom har följt Oliver väldigt länge nu, Phoenix Coyotes och väldigt stort grattis till Oliver Ekman-Larsson.

Och inte nog med det, 3 svenskar bland de 10 första draftade, de två andra är Modo-backen Victor Hedman som blev draftad 2:a av Tampa Bay Lightning och draftad 10:a blev Magnus Pääjärvi-Svensson, Timråforwarden av Edmonton Oilers.

Det var allt för mig!

Mvh
Kim Henningsson
Visa fler inlägg