Basic Element - Touch You Right Now

| | Kommentera |

TAIF-nytt: Crille Jacobsson klar

Under nationaldagen, lördagen den 6 juni under hockeymässan och välgörenhetsmatchen mellan TAIF och Blekinge-laget blev det klart att Christian Jacobsson är klar för sin moderklubb, det berättade sportchefen Anders Gustavsson under en av periodpauserna. Och jag är väldigt glad att han återvänder till sin gamla klubb, Jacobsson som har lirat senast i Växjö Lakers och kallas svikare för några supportrar som tycker att han inte ska komma tillbaka, att det splittrar supporterskarorna och det är ju bara löjligt sagt. Må hända att alla få ha sin åsikt, men även om han har spelat för lokalkonkurrenten är det väl ändå han som bestämmer var han ska spela, så jag tycker att han få göra vad han vill, om han vill spela i Kronobergs län eller nån annanstans.

Jag kallar honom inte svikare, det finns många spelare som har spelat i moderklubben och stuckit till en lokalkonkurrent och jag förstår inte varför dom kallar honom svikare egentligen, jag tycker han kommer tillföra mycket till TAIF med sitt poänggörande och rutinen han har haft i Växjö Lakers. Så tycker jag!

Men andra få tycka vad dom vill, det ska även noteras att sportchefen Anders Gustavsson att den sista forwardsplatsen kommer vara en jänkare som ta den platsen i TAIF-truppen.

Det var allt för mej!

Tack!

TROGEN TAIFARE
Tingsryds AIF | | En kommentar |

NHL, Stanley Cup Final 2009

Nu är det dags för Stanley Cup finalen som har dragit igång, nu har 3 matcher gått och Detroit leder med 2-1 i matcher.

Detroit tog hem sina två hemmamatcher och ledde med 2-0 i matcher och inatt så tog Pittsburgh revansch på hemmaplan och vann med 4-2 varav 3 assist av Evgeni Malkin som just nu leder poängligan i slutspelet med 33 poäng totalt (13 mål och 20 assist). Vad jag tror så hoppas jag att Pittsburgh tar hem Stanley Cup, dom vet vilka motståndare det är för dom möttes i förra årets final där Detroit vann och då var Pittsburgh så bra, men nu tror jag dom är mer hungriga och tar hem detta med 4-3 i matcher.

Det är vad jag tror, men alla få ha sin åsikt och jag tror det blir Pittsburgh Penguins som tar hem Stanley Cup 2009.

NHL | | Kommentera |