TAIF-nytt: Två finska backar klara

Senaste TAIF-nytt:

*Nu är det klart med två finska backar Ismo Sirén som senast spelade nere i Italien och sen Tingsryd-back Jaako Harikkala som har opererats och rehabtränat hemma i Finland och är nu återställd från sin knäskada och är nu klar för en säsong i TAIF, Harikkala spelade endast 5 matcher förra säsongen i TAIF-tröjan och är nu tillbaka för att visa vad han går för egentligen.

*Olof Svensson har äntligen skrivit på för en säsong till i TAIF-tröjan, det blev klart igår.

*Diskussioner förs med Lakers-forwarden Christian Jacobsson fortfarande.

TAIF-nytt: Einarsson stannar i Tingsryd

Mer TAIF-nyheter:

*Nu är det klart att Olof Einarsson skrev på för ännu en säsong i TAIF-tröjan och det blir hans 12:e i klubben.

*Troligtvis stannar också Olof Svensson kvar.

*Och två finska backar är på ingång in i Tingsryds trupp.

Mer info:

TAIF-nytt: Victor Tisell klar för TAIF

Senaste TAIF-nytt:

*Helsingborgs unge målvakt Victor Tisell, Mikael Tisells son är klar för en säsong i TAIF. Detta blev klart under fredagen.

*Enligt TAIF:s sportchef Anders Gustavsson hyser han stort hopp att snart få båda Olof-arna Svensson och Einarsson att inom kort förlänga sina kontrakt.

*När det gäller de två finska backar som Taif diskuterar med väntas ett ja eller ett nej inom kort.

*TAIF är i möte med TAIF-fostrade forwarden Christian Jacobsson, som numera spelar i Växjö Lakers.

Mer info här:

Visa fler inlägg