TAIF-nytt: 20 RAKA för TAIF - match ikväll mot Nybro

Senaste TAIF-nytt kommer här:

# Ja, i onsdags var det match nere i Kristianstad för Tingsryds del och det började med en stor press från Kristianstads sida i första perioden och satte hårt tryck, 10-3 i skott för Kristianstad men dock inget mål för Kristianstad. I andra började det bra, Joakim Hillding assisterad av Anders Åkesson gjorde 1-0 för TAIF i början av andra perioden. Några minuter kom 2-0 från samme man, Joakim Hillding assisterad av Matthew Davidson och det blev dem målen i denna period, men det hände väldigt mycket mot slutet av perioden då Joakim Hillding tacklas hårt av Kristianstads Patrik Magnusson och han kommer i bråk med Tingsryds back Juha Gustafsson och båda får game miscondouct, vet inte hur det stavas, men båda fick alltså matchstraff och det var slutspelat för dessa spelare, även Hillding hade spelat klart i matchen då han fick en smäll på axeln och kunde inte spela sista perioden. Tredje perioden kontrollerade TAIF bra och Peter Johanson fick hålla nollan för andra gången den här säsongen och TAIFs 20 RAKA SEGER var bärgad. 806 personer i Kristianstad kom för att se matchen mellan Kristianstad och Tingsryd. Kristianstad som hade behövt en trepoängare för att hänga med både Nybro, Pantern och Karlskrona som ligger före om de två sista Allettanplatserna. Mer om det dramatiska Allettanplatserna kommer lite längre ner på sidan här.

# I kväll smäller det i Tingsryd, Dackehallen, fredagen den 27 november 2009 mellan smålandsrivalerna Tingsryd och Nybro. Nybro, piskat att vinna för att hänga på Karlskrona och Pantern om de två sista Allettanplatserna. Nybro som förlorade senast mot just Karlskrona borta med 6-4 tappade en plats bland de 4 som går till Allettan efter jul. Nybro på 34 poäng på 5:e plats och Karlskrona 36 på 4:e plats och Pantern 36 på 3:e plats. Ett riktigt getingbo med 7 omgångar kvar av Division 1F. Karlskrona som har Gislaved hemma och Pantern spelar hemma mot Kristianstad. Nybro alltså piskad att vinna mot Tigrarna från Tingsryd som har 20 RAKA SEGRAR och är ostoppbara helt enkelt och ligger 24 poäng före 5:an Nybro och har gjort 97 mål framåt och BARA SLÄPPT IN 28 MÅL! värt att notera det. Tingsryd som senast vann mot Kristianstad som ni läste där uppe med 2-0 i onsdags och Hillding är borta från denna match mot Nybro som lär bli en härlig hockeyfest. Hoppas på vinst för Tingsryd ikväll, kommer som vanligt bli en jämn och tuff match mellan dessa lag där TAIF vunnit med 2-1 borta och 3-2 hemma mot Nybro så räkna med att det bli jämnt ikväll. Lär bli mycket folk och härlig stämning ikväll i Dackehallen.

Skadade/sjuka, Tingsryd:
Joakim Hillding