Senaste TAIF-nytt:

# Knapp seger borta mot Halmstad förra onsdagen 14 oktober, seger med 3-2 för Tingsryd som ångar på som bara den. Målskyttar var Robin Jacobsson, Joakim Hillding och Olof Svensson.

# Knapp seger borta mot Nybro i Victoriahallen i söndags där TAIF kontrollerade matchen igenom enligt mej, trots många utvisningar för TAIF så lyckades dom vinna med ett bra boxplay, bra målvaktspel och bra powerplay. TAIF vann med 2-1 efter två powerplaymål gjorda av Ismo Siren och Christian Jacobsson. Victor Tisell stod i mål och gjorde en fantastisk match faktiskt och lyckades plocka 23 av 24 skott, imponerande.

# 18-årige TAIF-junioren Simon Dahl är uttagen till juniorkronorna/Team 20 för 4-nationsturneringen i St Petersburg i Ryssland mellan 6-8 november. Deltagande länder är: Sverige, Finland, Tjeckien och Ryssland. Ett stort grattis till Simon Dahl.

# En riktig härlig sista period såg till att TAIF vann hemma igår kväll hemma i Dackehallen mot blekingelaget Mörrums GoIS IK. Och TAIF spelade inte alls bra i första och det var då gästerna tog ledningen och det stod 1-0 efter första perioden. Och det stod sig även efter andra perioden, TAIF kunde aldrig attackerna på grund av alla utvisningarna som Tingsryd fick. Men i sista lossnade efter 1.32 satte Henrik Bankelius 1-1 assisterad av Fredrik Hansson och Simon Stark och ett stort jubel utbröt i Dackehallen (2 067 åskådare). 2-1 kom 5 minuter senare och målet gjorde Matt Davidson assisterad av Victor Rollin-Carlsson och sen 4 minuter senare satte David Jonsson 3-1 assisterad av Rollin-Carlsson och Olof Svensson. Sista målet för Tingsryd kom drygt 3 minuter senare gjort av Fredrik Hansson assisterad av Henrik Bankelius och Simon Stark. Victor Tisell gjorde en bra match, då Peter Johanson ej var med i truppen.

Det var allt för mej!

MVH