Senaste TAIF-nytt:

# TAIF är obesegrade så här långt efter seger efter förlängning hemma mot Karlskrona med 4-3. Kunde vart 3 istället för 2 poäng, för KHK kvitterade med 3 sekunder kvar av matchen och 3-3 efter full tid. Men sen gjorde Christian Jacobsson 4-3 i förlängningen. Bortamatch mot Halmstad, en enkel match på pappret kanske, men med tanke på hur svårt många topplag haft det i Sannarpshallen i Halmstad blev det ingen lätt match för TAIF, TAIF vann dock med 3-2 och 3 poäng hem till Tingsryd. I morgon eftermiddag är det smålandsderby mellan Nybro och Tingsryd i Victoriahallen i Nybro. Hoppas på vinst även i denna match då det kommer bli en tuff match räknar jag med.

# J20 vann igår mot Södertälje SK hemma med 3-2 då 1.12 återstod av 3:e perioden, då Patrik Linander klev in framför mål och satte pucken i mål. Denna match var det Södertälje som stod för det mesta och pressade Tingsryd hårt men Johan Salomonsson storspelade i kassen denna fredagkväll. 0-0 efter första perioden stod det och sen i andra gjorde Tingsryd första målet genom Oskar Carlsson men SSK kvitterade några minuter senare och 1-1 stod perioden ut. Tredje perioden hade SSK enorm press och hade hela 19 skott mot Tingsryds 3 i sista perioden där Salomonsson i TAIF-kassen spelade grymt bra och räddade Tingsryd gång på gång och då som sagt vann Tingsryd till slut med 3-2. Skotten: 23 - 49

Matchens bäste spelare i TAIF J20:
Johan Salomonsson
- motade hela 47 av 49 skott i går kväll och vilken match han gjorde, det var mycket hans förtjänst att Tingsryd vann matchen igår.

NOTERA! TAIF J20 spelar hemma även i eftermiddag kl. 15.00, då också mot Södertälje SK.

Det var allt för mig!

TROGEN TAIFARE