Hockey: Tingsrydnytt

Senaste nytt:

# TAIF:s J20-lag spelade hemma igår i Dackehallen i J20 SuperElit mot smålandslaget HV71, där TAIF var bra med hela tiden och ledde med 2-1 efter 1:a perioden, två mål av Simon Dahl i TAIF i första perioden. HV71 kvitterade dock i andra, men sen kom duktige Filip Owesson och gjorde väldigt snyggt mål och det stod 3-2 till hemmalaget. Men HV kom tillbaka och gjorde 3-3 innan perioden var slut. 3-4 till HV kom i mitten av sista och tredje perioden, men då kom om inte Simon Dahl igen och gjorde sitt tredje mål för kvällen inför 211 åskådare i Dackehallen och det stod 4-4 nu. Men det var tyvärr domaren som stod i centrum denna match, det blev mycket utvisningar emot Tingsryd och HV71 utnyttjade det 4-5 kom med bara 3 minuter och 30 sekunder kvar av matchen. 6-4 till HV kom med 2 minuter kvar och där var matchen avgjord, Tingsryd försökte trycka på och var nära nära och reducera, men när Tingsryd tog ut målvakten så satte HV71 7-4 i tom bur med 30 sekunder kvar drygt.

TAIF J20:s tre bästa spelare:
* Simon Dahl, forward - visa varför han har fått en A-lagsplats i TAIF, med sin härliga puckkontroll och skridskoåkning så gjorde han 3 mål
* Filip Owesson, forward - även han visade bra teknik och gjorde också ett mål i matchen.
* Joakim Berggren, målvakt - väldigt bra trots 6 insläppta mål och väldigt följsam och kommer vara en hård konkurrens i målet mellan Joakim och Johan Salomonsson

# TAIF:s A-lag spelar ikväll mot Kristianstad och tror på mycket folk till Dackehallen ikväll.
Vinst för TAIF blir det ikväll tror jag.

TROGEN TAIFARE