Hockey: Tingsrydnytt

Senaste nytt:

# Mörrum borta i onsdags var en lätt match för Tingsryd som dominerade från start och trots det ledde bara med 1-0 efter första perioden. Andra perioden dödade TAIF matchen och ledde med 5-1 efter andra. Sen var det rena transportsträckan och TAIF vann med hela 8-1 inför 2007 personer i Jössarinken i Mörrum.

Skott: 23 - 41

Målskyttar, TAIF:
Robin Jacobsson
Henrik Bankelius
Matthew Davidson
Olof Svensson
David Laudius
Christian Jacobsson
Fredrik Hansson x 2

# Tingsryd vann enkelt matchen hemma mot Kungälv i söndags eftermiddag inför mycket positiva 1 740 personer i Dackehallen. Tingsryd började segt som vanligt och det var dock Tingsryd hade chanserna med det var bara 1-1 efter första perioden. Andra perioden lossnade det lite, 3-1, men som blev 3-2 efter två spelade perioder, då Kungälv gjorde mål i 5 mot 3, men det skulle vart avblåst för hög klubba vid det målet. Tredje perioden var Tingsryd rakt igenom hela perioden, 4-2 i början av perioden och sen 5-2 i slutet av perioden och 5-2 blev slutresultatet.

Skott: 46 - 18

Målskyttar, TAIF:
David Laudius x 2
Robin Jacobsson
David Jonsson
Tomas Lundström

# Vi ska även notera nu att Tingsryds AIF har ett lag i J20:s högsta serie, J20 SuperElit där dom bästa J20-lagen som HV71, Frölunda, Södertälje, Huddinge, Västerås bland annat spelar. Och TAIF J20 har inlett säsongen bra med 2 segrar och en vinst i förlängning. Och ikväll väntar en tidig seriefinal i Dackehallen ikväll klockan 19.00 då HV71 kommer på besök, HV71 som toppar på maximala 12 poäng efter 4 spelade matcher och 27-7 i målskillnad. Det ska väldigt roligt och se TAIF J20 i J20:s högsta serie den här säsongen, jag ska gå ikväll och kolla hur våra Tingsrydjuniorer i J20 står sig mot HV71. Ska bli spännande och se.

Det var allt för mig!

TROGEN TAIFARE