It's all about TAIF

It's All About TAIF

Bloggen med en blandning av nyheter om TAIF och personliga reflektioner. Jag heter Kim Henningsson och skriver om laget samt föreningen som ligger mig varmast om hjärtat, nämligen Tingsryds AIF. Den här TAIF-bloggen startades 25 oktober 2007, då hette den Kim's sporthörna. Men nu för några år sen så bytte jag namn till It's All About TAIF, för det handlade mest om TAIF. Det skrivs inte bara om Tingsryds resa i HockeyAllsvenskan utan även om J18 och J20 som får strålkastarljustet på sig i den här bloggen. Vill ni nå mig - maila till: itsallabouttaif@hotmail.com

Hockey: Tingsrydnytt

Senaste nytt:

# Mörrum borta i onsdags var en lätt match för Tingsryd som dominerade från start och trots det ledde bara med 1-0 efter första perioden. Andra perioden dödade TAIF matchen och ledde med 5-1 efter andra. Sen var det rena transportsträckan och TAIF vann med hela 8-1 inför 2007 personer i Jössarinken i Mörrum.

Skott: 23 - 41

Målskyttar, TAIF:
Robin Jacobsson
Henrik Bankelius
Matthew Davidson
Olof Svensson
David Laudius
Christian Jacobsson
Fredrik Hansson x 2

# Tingsryd vann enkelt matchen hemma mot Kungälv i söndags eftermiddag inför mycket positiva 1 740 personer i Dackehallen. Tingsryd började segt som vanligt och det var dock Tingsryd hade chanserna med det var bara 1-1 efter första perioden. Andra perioden lossnade det lite, 3-1, men som blev 3-2 efter två spelade perioder, då Kungälv gjorde mål i 5 mot 3, men det skulle vart avblåst för hög klubba vid det målet. Tredje perioden var Tingsryd rakt igenom hela perioden, 4-2 i början av perioden och sen 5-2 i slutet av perioden och 5-2 blev slutresultatet.

Skott: 46 - 18

Målskyttar, TAIF:
David Laudius x 2
Robin Jacobsson
David Jonsson
Tomas Lundström

# Vi ska även notera nu att Tingsryds AIF har ett lag i J20:s högsta serie, J20 SuperElit där dom bästa J20-lagen som HV71, Frölunda, Södertälje, Huddinge, Västerås bland annat spelar. Och TAIF J20 har inlett säsongen bra med 2 segrar och en vinst i förlängning. Och ikväll väntar en tidig seriefinal i Dackehallen ikväll klockan 19.00 då HV71 kommer på besök, HV71 som toppar på maximala 12 poäng efter 4 spelade matcher och 27-7 i målskillnad. Det ska väldigt roligt och se TAIF J20 i J20:s högsta serie den här säsongen, jag ska gå ikväll och kolla hur våra Tingsrydjuniorer i J20 står sig mot HV71. Ska bli spännande och se.

Det var allt för mig!

Mvh
Kim Henningsson
TROGEN TAIFARE