TAIF-nytt: Förlust mot IKO, oavgjort mot KHK

I träningsmatchen borta mot IK Oskarshamn i söndags blev det förlust med 2-1, segermålet kom med drygt två minuter kvar och Matt Davidson var Tingsryds ende målskytt. Det var en av deras bästa träningsmatcher enligt tränare Mikael Tisell trots förlusten.

I kväll var det match hemma mot KHK (Karlskrona HK), kan inte säga så mycket om matchen, såg endast tredje perioden på grund av att jag var iväg på annat innan. Men det jag såg i tredje var att TAIF hade spelet och var nära mål och man väntade bara när 2-2 målet skulle komma. Det stod alltså då 2-1 till KHK och med 5 sekunder kvar av matchen kunde Tingsryd göra 2-2 i powerplay. Skotten slutade 41 - 15 till TAIF och då kan jag tänka mej att det var en dominans av TAIF i hela matchen.

Tack för mig!

Nästa träningsmatch 1 september hemma mot IK Oskarshamn