It's all about TAIF

It's All About TAIF

Bloggen med en blandning av nyheter om TAIF och personliga reflektioner. Jag heter Kim Henningsson och skriver om laget samt föreningen som ligger mig varmast om hjärtat, nämligen Tingsryds AIF. Den här TAIF-bloggen startades 25 oktober 2007, då hette den Kim's sporthörna. Men nu för några år sen så bytte jag namn till It's All About TAIF, för det handlade mest om TAIF. Det skrivs inte bara om Tingsryds resa i HockeyAllsvenskan utan även om J18 och J20 som får strålkastarljustet på sig i den här bloggen. Vill ni nå mig - maila till: itsallabouttaif@hotmail.com

TAIF-nytt: Förlust mot IKO, oavgjort mot KHK

I träningsmatchen borta mot IK Oskarshamn i söndags blev det förlust med 2-1, segermålet kom med drygt två minuter kvar och Matt Davidson var Tingsryds ende målskytt. Det var en av deras bästa träningsmatcher enligt tränare Mikael Tisell trots förlusten.

I kväll var det match hemma mot KHK (Karlskrona HK), kan inte säga så mycket om matchen, såg endast tredje perioden på grund av att jag var iväg på annat innan. Men det jag såg i tredje var att TAIF hade spelet och var nära mål och man väntade bara när 2-2 målet skulle komma. Det stod alltså då 2-1 till KHK och med 5 sekunder kvar av matchen kunde Tingsryd göra 2-2 i powerplay. Skotten slutade 41 - 15 till TAIF och då kan jag tänka mej att det var en dominans av TAIF i hela matchen.

Tack för mig!

Nästa träningsmatch 1 september hemma mot IK Oskarshamn
Klockan 19.00


Mvh
Kim Henningsson
TROGEN TAIFARE

TAIF-nytt: 2 träningsmatcher spelade...

...för Tingsryds AIF, som i onsdags spelade borta mot Nybro och det blev en klar seger för TAIF, där kedjan med Elomo - Kauppila - Davidson snurrade runt i anfallszon och för första gången prövade tränare Tisell att testa målvakten Axel Brage i en hel match. Matchen slutade 6-1 till TAIF.

sedan blev det match igår borta mot Borås HC, i en svängig match där TAIF vände 2-1 från första perioden till 3-4 och TAIF hade ledningen men tappade den i andra perioden med några minuter kvar och 4-4 stod sig perioden ut. Tredje perioden blev ett tryck från TAIF de sista 5 minuterna men matchen slutade 4-4. I en match där TAIF släppte många 2 mot 1-lägen för Borås men Victor Tisell i målet stod emot bra och gjorde många kvalificerade räddningar, särskilt i boxplay.

Nästa träningsmatch:

Söndag 22/8 - 2010
IK Oskarshamn - Tingsryds AIF
Kl. 16.00

HEJA TAIF!

Vi hörs!

Mvh
Kim Henningsson
TROGEN TAIFARE

TAIF-nytt: Tingsryd rankade 198:a i Europa

Tingsryd är rankade 198:a i Europa och det högsta rankade svenska lag var HV71 som är rankade sjua. Det såg jag på hockeysverige.se och här får ni länken:

http://www.hockeysverige.se/news_show_hv71-rankade-sjua-i-europa.html?id=10444828


Mvh
Kim Henningsson
TROGEN TAIFARE
Visa fler inlägg