TAIF-nytt - Seger efter seger...

Ja, så kan man säga det, nu har TAIF efter 5 omgångar tagit 3 raka vinster mot Skövde borta med 5-1 och sedan hemma mot Pantern med 8-2 och sedan jumbon Mariestad borta med 3-2 efter ordinarie tid och gör att TAIF leder serien, en poäng före smålandskonkurrenten Nybro Vikings som har 11 poäng efter 5 omgångar.

En underbar vinsttrend som Tingsryd har nu efter de lite två sämre inledande omgångarna med en vinst mot Vita Hästen och en förlust mot just Nybro där TAIF inte spelat så bra men har sedan kommit igång nu dem här senaste matcherna. Kedjan med Henrik Bankelius - Fredrik Hansson - Simon Stark har inlett Allettan Södra mycket bra och har vart den ledande kedjan i Tingsryd de senaste omgångarna men nu har även kedjan med Matthew Davidson - Joakim Hillding - David Laudius kommit igång också. David Laudius gjorde senast alla 3 målen mot Mariestad borta och Joakim Hillding assisterade till alla 3 målen.

Imorgon är det dags för ett tufft möte med Olofström där TAIF vunnit alla matcher mot Olofström hittills den här säsongen. Då lär det bli mycket folk på läktarna och en härlig stämning. Det enda skadebekymret i laget är David Jonsson som har börjat träna nu och gör snart comeback i TAIF. 22-12 i målskillnad är väldigt bra, målskyttet och försvarsspelet är bra, så inget och skylla på någonting så här långt. Tingsryd är väl tippade som favoriter till segern i Allettan, men även Nybro har en chans på förstaplatsen, sedan är det Skåre och Vita Hästen som ligger 3:a och 4:a i tabellen just nu. Olofström som Tingsryd möter imorgon hemma i Dackehallen ligger 5:a på 7 poäng, 3 poäng upp till 3:e och 4:e placerade Skåre och Vita Hästen.

Detta var allt för mej för denna gång!

Ha det bra!
Vi hörs!