It's all about TAIF

It's All About TAIF

Bloggen med en blandning av nyheter om TAIF och personliga reflektioner. Jag heter Kim Henningsson och skriver om laget samt föreningen som ligger mig varmast om hjärtat, nämligen Tingsryds AIF. Den här TAIF-bloggen startades 25 oktober 2007, då hette den Kim's sporthörna. Men nu för några år sen så bytte jag namn till It's All About TAIF, för det handlade mest om TAIF. Det skrivs inte bara om Tingsryds resa i HockeyAllsvenskan utan även om J18 och J20 som får strålkastarljustet på sig i den här bloggen. Vill ni nå mig - maila till: itsallabouttaif@hotmail.com

TAIF-nytt: En back till klar.. ursäkta om...

Ja, jag vet lite sen med denna nyheten men en ännu en back är ju klar för Tingsryd, en mycket rutinerad back som heter Jan Öberg och har spelat för Malmö Redhawks bland annat vad jag vet. Nu har alltså TAIF nio backar i laget.

Ursäkta om man inte vart uppdaterad hela tiden. Men nu är det nere det här med hockeyn nu när det är sommar, när vi väl närma oss premiären mot Lakers i Allsvenskan ska jag börja skriva hockey, hockey och massor av hockey.

Vi hörs av!
Och ha det gott i sommarvädret!

Mvh
Kim Henningsson
TROGEN TAIFARE