Uppdatering Tingsryds AIF

Som de flesta vet så är ju Tingsryds AIF med i kvalserien till HockeyAllsvenskan och har inlett bra de 5 första omgångar, de 3 första slutade med seger i kvalpremiären mot Olofström borta med 6-2, sen i hemmapremiären mot Nybro vann TAIF med 6-1 och sedan vann dom även borta mot Enköping med 5-4. Men nu när det var allsvenskt motstånd på gång då har det gått tyngre och det märks att det är allsvenska lag, det är ett helt annat tempo. Tingsryd spelade i lördags mot Sundsvall, ett måste att vinna hemma mot de allsvenska lagen om man ska gå hela vägen till HockeyAllsvenskan. Men det var tajt men i andra perioden drog Sundsvall ifrån till 3-0 ledning och i sista perioden kämpade TAIF in två puckar men sedan blev det inte mer utan det blev förlust med 3-2. I gårdagens match borta i Arena Oskarshamn så möttes allsvenska laget Oskarshamn just Tingsryd, där Tingsryd hade ledningen med 1-0 efter 1:a perioden, men lyckades inte hålla spelet utan släppte in 2 mål i baken i början av andra perioden. Sen i sista perioden satte Oskarshamn direkt 3-1 och det kändes kört men då fick vi in en reducering 3-2 genom Robin Jacobsson. Men det hjälpte föga då Oskarshamn efter drygt halva sista perioden göra 4-2. Och nu ligger Tingsryd nedanför uppflyttningsstrecket 1 poäng efter Sundsvall och 2 poäng efter Oskarshamn. Och nu väntar Olofström hemma på långfredagen och där är det vinst som gäller.

TROGEN TAIFARE

TAIF-video från igår!

Tingsryds AIF:s segersång och segerjubel!

TAIF-video från igår!

Fredrik Hansson gör avgörande 5-4 målet i sudden death i gårdagens match mot Vita Hästen!