ESC 2010 - video

Eurovision Song Contest startar med semifinal 1 ikväll i Oslo, Norge.
Sverige är i semifinal 2 på torsdag kväll.

Och i semifinal 2 är även Rumäniens bidrag med som jag lagt upp som video här.

Rumänien:

Artist: Paula Seling & Ovi
Låt: Playing With Fire

Kim's sporthörna: VM över, allsvenska trupper fylls

Hockey-VM är över nu och det blev Tjeckien som överraskande vann VM-finalen mot Ryssland med 2-1, en match där ryssarna körde på egen hand.

För Sveriges var det ytterst nära att bli en VM-final mot Ryssland, med 7,5 sekund kvar av sista perioden kvitterade Tjeckien till 2-2 i en match där Sverige hade vart det bättre i hela matchen och var värda final, men med en mållös förlängning så blev det straffar, tjeckerna satte sina och Sverige satte en av de 3 straffarna och därmed blev det Tjeckien till VM-final och sedan världsmästare 2010.

Sverige fick spela bronsmatch mot värdnationen Tyskland och det märktes att Tyskland kört hårt mot ryssarna i semin, där Tyskland spelade på kvällen och var nära en skräll men förlorade dock med 2-1 mot Ryssland i en jämn historia. Men som sagt Sverige vann med 3-1 och tog bronset och vår unge Tingsrydfostrade back Oliver Ekman-Larsson bronsmedaljör i sitt första senior-VM. Stort grattis till Oliver och till Sverige till bronset :).

Snart är alla allsvenska trupper fyllda och snart dags och tycka och tänka om alla allsvenska lagen och deras trupper 2010/2011 och sen syna på vilka som kommer ta de 3 första platserna till kvalserien till Elitserien och sedan plats 4-7 som går till Playoff och sedan vilka som åker ur.

Det var allt för mig!

Ha de bra i vårvädret!