TAIF-nytt: TAIF-notiser

Ursäkta om jag vart ifrån datorn på senaste tiden men har inte haft tid.

Lite TAIF-notiser:

# Men kan ju berätta att derbyt förra onsdagen mot Troja/Ljungby var en tuff och rolig batalj där TAIF lyckades i alla fall knipa en poäng då man förlorat på straffar, 5-4 slutade matchen inför 2 111 personer i Sunnerbohov. Bra i TAIF var tvåmålsskytten Janos Vas och Tom Koivisto bland annat.

# I lördags var det hemmamatch mot Sundsvall, ett lag Tingsryd måste slå för att hänga sig kvar i HockeyAllsvenskan. TAIF var det bättre laget och kunde vunnit med mer men Sundsvallkeepern Tim Sandberg höll Sundsvall kvar i matchen men Tingsryd vann med 3-1 inför drygt 2 100 personer i Dackehallen.

# Kan även berätta att TAIF-keepern Axel Brage som är utlånad till Tingsryd från Linköping har kallats tillbaka, men kommer att fortsätta spela för TAIF än så länge. Linköping har målvaktsproblem och Axel Brage är andrekeeper i Linköping. Läs mer på TAIFs hemsida: http://www.taif.nu/

# Ikväll är det dags för match borta mot Borås, ett Borås i poängbehov då man bara har 2 poäng efter 4 spelade matcher. TAIF kommer fortsätta med samma uppställning som mot Sundsvall, det enda som är oklart är vilken som kommer stå i målet ikväll, blir det Axel Brage eller Victor Tisell? Jag tror att Tisell får stå även ikväll med tanke på att han gjorde en bra allsvensk debut hemma. Enda som är i TAIF-lägret är backen Mikael Svensk som man inte riktigt vet vad det är för skada.

# Ska även plussa för en blogg som heter Torstens Pågar, det är TAIF-juniorer som skriver allt mellan himmel och jord och skriver även om matcherna och så vidare. Har länken på min blogg under Länkar.

Ha de bra
Vi hörs!