It's all about TAIF

It's All About TAIF

Bloggen med en blandning av nyheter om TAIF och personliga reflektioner. Jag heter Kim Henningsson och skriver om laget samt föreningen som ligger mig varmast om hjärtat, nämligen Tingsryds AIF. Den här TAIF-bloggen startades 25 oktober 2007, då hette den Kim's sporthörna. Men nu för några år sen så bytte jag namn till It's All About TAIF, för det handlade mest om TAIF. Det skrivs inte bara om Tingsryds resa i HockeyAllsvenskan utan även om J18 och J20 som får strålkastarljustet på sig i den här bloggen. Vill ni nå mig - maila till: itsallabouttaif@hotmail.com

Silly Season - TAIF: Laudius och Johner in

Då var det klart, två nya nyförvärv är klara. Två från Växjö Lakers, två forwards som är Dustin Johner och David Laudius. Laudius som har två säsonger i TAIF-tröjan men lämnade TAIF inför fjolåretssäsong till Växjö Lakers där han fick minimalt med speltid i slutet av säsongen men fick vara med och ta upp Växjö till Elitserien.

Dustin Johner är en poänggörare och offensiv forward med ett bra passningsspel. Han gjorde 36 poäng (13 mål + 23 assist) på 47 allsvenska matcher och i kvalserien gjorde han 8 poäng (3+5) på 10 matcher. Dustin har skrivit på ett 1-årskontrakt med Tingsryd.
 

David Laudius som har en del att bevisa för Tingsryd och visa varför att han ska vara en del av lagbygget som gjorde 11 poäng (4+7) på 52 matcher och notera dock att han fick lite speltid i slutet av säsongen, för att sedan göra 1 poäng (0+1) på 10 matcher i kvalserien. David har skrivit på ett 2-årskontrakt med en Elitserieklausul.
Läs mer om nyförvärven:
http://www.smp.se/sport/dustin-johner-och-david-laudius-klara-for-tingsryd(2741742).gm

Mvh
Kim Henningsson
TROGEN TAIFARE - ALLTID OAVSETT!