Silly Season - TAIF: Laudius och Johner in

Då var det klart, två nya nyförvärv är klara. Två från Växjö Lakers, två forwards som är Dustin Johner och David Laudius. Laudius som har två säsonger i TAIF-tröjan men lämnade TAIF inför fjolåretssäsong till Växjö Lakers där han fick minimalt med speltid i slutet av säsongen men fick vara med och ta upp Växjö till Elitserien.

Dustin Johner är en poänggörare och offensiv forward med ett bra passningsspel. Han gjorde 36 poäng (13 mål + 23 assist) på 47 allsvenska matcher och i kvalserien gjorde han 8 poäng (3+5) på 10 matcher. Dustin har skrivit på ett 1-årskontrakt med Tingsryd.

David Laudius som har en del att bevisa för Tingsryd och visa varför att han ska vara en del av lagbygget som gjorde 11 poäng (4+7) på 52 matcher och notera dock att han fick lite speltid i slutet av säsongen, för att sedan göra 1 poäng (0+1) på 10 matcher i kvalserien. David har skrivit på ett 2-årskontrakt med en Elitserieklausul.
Läs mer om nyförvärven:

TROGEN TAIFARE - ALLTID OAVSETT!