Silly Season - TAIF: Matt Davidson får lämna

Matt Davidson får lämna Tingsryd efter två säsonger i TAIF-tröjan

Matt Davidson
får lämna Tingsryd efter två säsonger i Tingsrydtröjan. En mycket tråkigt beslut som har tagits tyvärr. Matt visade så mycket hjärta för klubben under dessa två säsonger och han var kvalhjälten som satte dit målet uppe i Sundsvall i den avgörande matchen som innebar att vi gick upp i HockeyAllsvenskan.

Han gjorde 12 poäng (9 mål + 3 assist) på 10 matcher under kvalserien då Tingsryd gick upp. Denna säsong har inte vart lika lyckad som man hade tänkt sig. 23 poäng (8+15) på 52 matcher under grundserien och sedan i kvalet göra 8 poäng (4+4) på 10 matcher.

Matt är en mycket professionell hockeyspelare både på och utanför planen och är en ledare som visar hjärta och när det inte går vägen visa han känslor och bli arg och frustrerad. Han var även lagkapten i TAIF när inte ordinarie lagkaptenen Tomas Lundström kunde. Och Matt visade ledaregenskaper och försökte ge allt men vissa gånger gick det inte vägen.

Jag vill tacka Matt Davidson för dem här två säsongerna i Tingsryd och tacka för alla poäng du gjort, ledaregenskaper och underhållningen.

Tack Matt Davidson!

Thank you, Matt Davidson
and good luck in the future with your family and also in your hockey carrer!

TROGEN TAIFARE - ALLTID OAVSETT!
Tingsryds AIF | |