TAIF-notiser från J20 * A-lag

# I fredags så spelade TAIF J20 bortamatch mot Rögle BK i Ängelholm. Där fick Tingsryd se sig besegrade med hela 6-1 i Lindab Arena. Får hoppas på en revansch då båda lagen möts i J20 SuperElit.

Härnäst väntar tre matcher i helgen för J20:

Fredag:
2/9 Tingsryds AIF - IK Oskarshamn

Lördag:
3/9 Karlskrona HK - Tingsryds AIF

Söndag:
4/9 Tingsryds AIF - Alvesta SK (A-lag)

Ska bli intressant och se hur det kommer gå i dessa träningsmatcherna.

# A-laget då som hade en cup nere i Olofström i helgen (fredag/lördag). Tingsryd vann mot Mörrum på fredagen med hela 2-1 och imponerade stundtals i den match. Det innebar att dom fick spela final mot Oskarshamn på lördagen där J20-forwarden Hannes Johansson fick vara med som extra forward i och med att inte Chris Higgins var med på grund av en stukning. Det innebar att Filip Owesson fick spela i linan med Rollin-Carlsson och Joe Pereira. Tingsryd vann matchen och blev segrare i Stena Cup efter 2-0 vinsten mot Oskarshamn.

Notera också att backen Linus Olsson och forwarden Jesper Olsson var utlånade till Olofström i denna cup då Olofström hade ont om folk.

Backen Robin Olsson var inte med i lördagens match på grund av att han fått en smäll på handleden i fredagens match mot Mörrum. Även forwarden David Laudius var fortfarande borta på grund av sin skada men han istränar för fullt. Backarna Christopher From-Björk och Tom Koivisto var med i lördagens match.

Följande träningsmatcher i september månad för Tingsryd:

Torsdag:

1/9 IF Troja/Ljungby - Tingsryds AIF

Onsdag:
7/9 Tingsryds AIF - Bofors IK

Lördag:
10/9 IK Oskarshamn - Tingsryds AIF

Det var allt för mig denna gången!

TROGEN TAIFARE - ALLTID OAVSETT
Visa fler inlägg