TAIF-nytt: Dags för Derby!!!

Var med i 10-öringen och stötta laget i ditt hjärta - Info om 10-öringen:

Antal anmälda för 10-öringen (just nu: 155)

Elitkronan - Info om Elitkronan och antal anmälda:

Inför kvällens hockeyderby så kommer det bli mycket folk på plats i Dackehallen och en härlig stämning. Inte nog med det utan också Elitkronan (där sponsorer/privatpersoner sponsrar med en krona per åskådare) och en ny satsning som gör att privatpersoner kan stötta laget i sitt hjärta, 10-öringen (där privatpersoner bidrar med 10 öre per åskådare, t.ex blir det 3000 åskådare bidrar man 300 kr till TAIF).

Nu till kvällens heta derby och mycket viktiga derby för Tingsryd med tanke på hur jämt det är nere i botten:

12. Sundsvall, 39 poäng/42 matcher
------------------------------------------------
13. Tingsryd, 38 poäng/42 matcher
14. Troja, 38 poäng/41 matcher

Växjö däremot ligger i toppen av tabellen och en titt på topp 4 i HockeyAllsvenskan:

1. Växjö, 82 poäng/39 matcher
2. Örebro, 81 poäng/42 matcher
3. Leksand, 78 poäng/42 matcher
4. Rögle, 72 poäng/40 matcher

Tingsryd kommer från en förlust senast hemma mot Örebro (2-4) där man gjorde en bra första period men sedan ju längre matchen led tappade man matchen och förlorade med 4-2. Nu vill Tingsryd ta revansch och göra det mot lokalkonkurrenten Växjö Lakers. Växjö kommer från en vinst borta i Ängelholm mot Rögle (3-0) och har verkligen inte många långa förlustrader då man bara förlorat endast 10 st vid full tid.

Tingsryd får idag se upp med före detta Tingsrydliraren Joakim Hillding och sen även upp för Joshua Soares, Steve Saviano och även David Lundbohm.

Tingsryd kommer till spel utan Pekka Saarenheimo som kan komma till spel på onsdag. Sen ikväll kommer Tero Leinonen stå i mål, förutom det så är det samma uppställning som mot Örebro i fredags. Det talar mycket för en hemmaseger när dessa två Kronobergslagen mötts då Växjö vunnit båda sina hemma (3-1 och 6-0) och Tingsryd har vunnit sin ena hemmamatch (2-0). Nu väntar alltså det sista derbyt mellan dessa lag denna säsong.

Nu stöttar vi TAIF och ge allt vad vi har för att Tingsryd ska ta 3 poäng ikväll i Dackehallen.

Alla till Templet!

TROGEN TAIFARE