MISSA INTE: Gröna Brigaden - TAIF:s A-lag i innebandy

Missa inte Tingsryds supporterklubb Gröna Brigaden möta TAIF:s A-lag i innebandymatch på måndag den 25:e juli, alltså första marknadsdagen.

Taget från Gröna Brigadens hemsida angående innebandymatchen:

''Klockan 18:00 på måndagen den 25:e juli kommer du kunna se årets innebandymatch i Bollahallen i Tingsryd. En match mellan TAIF:s A-lag och Gröna Brigaden.

Efter att under flera år försökt organisera någon form av match mellan Gröna Brigaden och Tingsryds A-lag har det nu äntligen blivit dags. På måndagen den 25:e juli, den första marknadsdagen, klockan 18:00 så kommer ni kunna se ÅRETS INNEBANDYMATCH i Bollhallen i Tingsryd. Hallen precis bredvid Dackehallen för de som inte vet. Det kommer vara FRITT INTRÄDE för alla som vill komma och kolla. Förutom matchen kommer det även bli intervjuer med TAIF-spelarna, men såklart även med spelarna i Gröna Brigaden.

Chris Higgins, Joe Pereira och Sean McMonagle kommer under förmiddagen att anlända till flygplatsen i Köpenhamn. Efter att de har kommit till Tingsryd under eftermiddagen kommer också de att finnas i bollhallen. De kommer antagligen inte att spela, men väl finnas tillgängliga för intervjuer.

TÄNK PÅ att vara i tid vid Bollhallen under måndagen då vi får inte ta in hur många som helst i hallen. Förhoppningsvis ska alla som vill se matchen också få göra det, men blir det ett väldigt stort intresse kan vi komma att behöva säga stopp.

Gröna Brigaden kommer även ha ett bord i hallen där alla som vill kan bli medlemmar.
Pris för att bli medlem:
Vuxen 200 kr
Ungdom (upp till 19) 100 kr
Studerande (uppvisande av studentleg krävs) 100 kr
Pensionär (65 år och uppåt) 100 kr

Förutom innebandymatchen så kommer även några av TAIF-spelarna finnas nere vid TAIF:s och Gröna Brigadens stånd nere på marknaden under delar av måndagen och tisdagen. Där kommer de finnas tillgängliga för bland annat autografskrivning och för att snacka hockey om man så vill. Du kommer även kunna köpa t-shirts, tröjor och annat och kanske få dem signerade av din favoritspelare i TAIF. Tyvärr kan vi inte utlova några tider för när spelarna kommer vara där, ni får helt enkelt komma förbi flera gånger under båda dagarna för att vara på den säkra sidan.

Alltså!
Vad händer: Innebandymatch mellan Tingsryd AIF:s A-lag och Gröna Brigaden
Plats: Bollhallen i Tingsryd, hallen bredvid Dackehallen
Tid: 18:00 den 25/7
Inträde: Fritt inträde
Mer: Intervjuer med spelarna''

MISSA INTE DETTA EVENT!

Tyvärr missar jag detta, jobbar tyvärr hela dagen den måndagen. Men hoppas att det blir en folkfest där i Bollhallen på måndagkvällen.

TROGEN TAIFARE - ALLTID OAVSETT!
Visa fler inlägg