KVAL-EXTRA: Seger i returmötet - nu väntar KHK hemma

Tingsryd tog en viktig seger borta mot Vita Hästen i måndags men inledningen på matchen var inte alls bra. Vita Hästen tog ledningen både med 1 och 2-0. Periodsiffrorna slutade så. Sedan skulle vändningen komma, fyra mål på mindre än 7 minuter för Tingsryd och vändningen var ett faktum och de spelade riktigt bra, dom spelade som ett allsvenskt lag. Även i sista så gjorde man mål, ett mål på straff och ett mål i slutet av matchen vilket betydde 6-2. Ett mentalt övertag på Vita Hästen har Tingsryd om man säger så, att vända underläge på underläge mot Vita Hästen är en styrka.

Se eftersnack + mål från 24nt.se

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Men nu väntar alltså tuffa Karlskrona hemma, ett ord som finns på matchplanen är REVANSCH efter 2-1 förlusten nere i Karlskrona i Telenor Arena. Spelet fungerade ingenting då och måste var som dom två sista perioderna mot Vita Hästen borta senast.

Inför matchen så finns alla spelare tillgängliga förutom knäskadade Henrik Thegel som är borta för resten av säsongen. Tero Leinonen får fortsatt förtroende i mål vilket är mycket riktigt då han har vart en jätte i målet i kvalserien och vart en av dom bättre när inte TAIFs spel har funkat.

Tingsryd och Karlskrona ligger på samma poäng men Tingsryd har en bättre målskillnad och en vinst (3 poäng) ikväll är grymt viktigt för utgången för resten av kvalserien. Det lär vara fullt ikväll i Dackehallen och härligt publiktryck. Hoppas nu Tingsrydspelarna visar vad skåpet ska stå och visa vilka som bestämmer på hemmaplan nu. Nu ska vi åka ifrån KHK-spelarna och åka mycket skridskor så att dom inte hänger med någonting.

Nu när jag skriver det här inlägget så är det 8 timmar och 17 minuter kvar till nedsläpp.

Man är riktigt laddad!

Nu kör vi!
HEJA TAIF!

TROGEN TAIFARE - ALLTID OAVSETT!
Visa fler inlägg