It's all about TAIF

It's All About TAIF

Bloggen med en blandning av nyheter om TAIF och personliga reflektioner. Jag heter Kim Henningsson och skriver om laget samt föreningen som ligger mig varmast om hjärtat, nämligen Tingsryds AIF. Den här TAIF-bloggen startades 25 oktober 2007, då hette den Kim's sporthörna. Men nu för några år sen så bytte jag namn till It's All About TAIF, för det handlade mest om TAIF. Det skrivs inte bara om Tingsryds resa i HockeyAllsvenskan utan även om J18 och J20 som får strålkastarljustet på sig i den här bloggen. Vill ni nå mig - maila till: itsallabouttaif@hotmail.com

Silly Season - TAIF: Dansk back på väg in

Tingsryd är väldigt nära att skriva ett kontrakt med den danske landslagsbacken Philip Hersby. Dem senaste fyra säsongerna har Hersby spelat i Hvidovre i danska högstaligan och har producerat 77 poäng (24 mål + 53 assist). Philip spelade Hockey-VM med det danska landslaget i detta VM i Slovakien och spelade alla 6 matcher och gjorde 1 assist.

Ett mycket intressant nyförvärv som är på väg in för TAIF tycker jag.

Nu är det klart att Larry Pilut får tacka för sig som assisterande tränare. Det är bara och säga tack för allt du gjort som spelare och ledare i Tingsryds AIF, Mr. Magic #27! Upp med hans tröja upp i taket i Dackehallen!

Dom kollar på några stycken som dom kollar in på.

Läs mer:
http://www.smp.se/sport/modoback-narmar-sig-vaxjo(2793080).gm

Mvh
Kim Henningsson
TROGEN TAIFARE - ALLTID OAVSETT!