It's all about TAIF

It's All About TAIF

Bloggen med en blandning av nyheter om TAIF och personliga reflektioner. Jag heter Kim Henningsson och skriver om laget samt föreningen som ligger mig varmast om hjärtat, nämligen Tingsryds AIF. Den här TAIF-bloggen startades 25 oktober 2007, då hette den Kim's sporthörna. Men nu för några år sen så bytte jag namn till It's All About TAIF, för det handlade mest om TAIF. Det skrivs inte bara om Tingsryds resa i HockeyAllsvenskan utan även om J18 och J20 som får strålkastarljustet på sig i den här bloggen. Vill ni nå mig - maila till: itsallabouttaif@hotmail.com

5-2 förlust för TAIF efter videogranskningar

Det var hela 3 mål för Mora som skulle videogranskas och alla målen såklart dömdes att det var mål. Men när det stod 1-1 i slutet på första perioden kommer Tingsryd och har pucken över linjen men frågan är om hela var över linjen, domaren ringde till målvideodomaren och det dömdes inte mål såklart.

Det är typiskt att det ska hända sånt här. Det känns som att alltid hemmalaget drar fördel av målvideodomaren p.g.a han/hon håller på just hemmalaget. Det måste vara en neutral videodomare som inte har något med lagen att göra och göra en rättvis bedömning.

Men matchen slutade tyvärr med förlust för Tingsryd med 5-2 och ikväll gäller det att ta nya tag.

Man möter Borås Hockey på hemmaplan i Nelson Garden Arena ikväll kl. 19.00.

ALDRIG, ALDRIG, ALDRIG GER VI UPP!