5-2 förlust för TAIF efter videogranskningar

Det var hela 3 mål för Mora som skulle videogranskas och alla målen såklart dömdes att det var mål. Men när det stod 1-1 i slutet på första perioden kommer Tingsryd och har pucken över linjen men frågan är om hela var över linjen, domaren ringde till målvideodomaren och det dömdes inte mål såklart.

Det är typiskt att det ska hända sånt här. Det känns som att alltid hemmalaget drar fördel av målvideodomaren p.g.a han/hon håller på just hemmalaget. Det måste vara en neutral videodomare som inte har något med lagen att göra och göra en rättvis bedömning.

Men matchen slutade tyvärr med förlust för Tingsryd med 5-2 och ikväll gäller det att ta nya tag.

Man möter Borås Hockey på hemmaplan i Nelson Garden Arena ikväll kl. 19.00.

ALDRIG, ALDRIG, ALDRIG GER VI UPP!