Juniornotiser

J20:

I helgen så var det roadtrip för J20 och det blev upp till Stockholm. Där dom i helgen mötte Huddinge och Södertälje. Tyvärr blev det ingen lyckad hemresa efter helgens matcher. Tingsryd hade ledningen mot Huddinge med 4-2 men tappade till 4-4 och sen blev det förlängning där Huddinge avgjorde och det blev 5-4. Simon Dahl var tillbaka i Tingsrydtröjan och stod för en assist i matchen.

Mot Södertälje så blev Tingsryd utklassade och förlorade med hela 7-2. 29-22 i skott blev det och ingen lyckad hemresa till Tingsryd.

Målskyttar - mot Huddinge:
Roberto Gliga x 2
Hannes Johansson
Gustav Borglin

Målskyttar - mot SSK:
David Holmström
Emil Bihorac

J20s nästa match
är nu på onsdag borta mot Växjö Lakers kl. 19.00 i Vida Arena.

J18:

Tingsryds J18 hade bara en match förra veckan och det var igår, söndag mot TAIF-spelaren Victor Crus Rydbergs Linköpings HC. Crus-Rydberg som flyttat upp dit till Linköping inför säsongen skulle ställas mot sina lagkamrater.

Jag tycker det var en tajt och jämn match där båda lagen skapade chanser där jag tycker att Linköpings 2-1 mål skulle dömts bort för offside, en solklar offside. Men domaren missade det och dömde inte offside på målet men Tingsryd kunde kvittera senare i den andra perioden då till 2-2. Och en helt öppen historia inför sista.

Där drog Linköping längsta strået och fick redan mål efter 17 sekunders spel och 3-2 till Linköping. Linköping skulle också även sätta 4-2 i powerplay och sen 5-2 i numerärt underläge och det var just Crus-Rydberg som satte 5-2 målet i öppen kasse sedan Tingsryd försökt plocka ut målvakten för ytterligare en reducering. Men det höll inte för Tingsryd och Tingsryd förlorade denna matchen med 6-2.

Man får ta nya tag till nästa match, då möter man Nässjö HC borta på torsdag kl. 19.00 och sedan möter man Växjö borta på söndag i Vida Arena kl. 14.00.

Målskyttar - Tingsryd:
Mirza Omer