Silly Season: Jesper Olsson till Mörrum

En annan spelare som också vart utlånad är Jesper Olsson men även fått spela med Tingsryd i HockeyAllsvenskan.

Nu är han klar för Mörrum enligt BLT/Sydöstran. Jesper var utlånad till Vimmerby HC och spelade där 26 matcher och gjorde där 13 poäng (10 mål + 3 assist). Men i Tingsryd så spelade han 12 matcher i HockeyAllsvenskan och där gjorde han 2 assist på de 12 matcherna.

Det är bara önska Jesper lycka till i Mörrum!

Silly Season: Oscar Carlsson klar för Vimmerby

Den 21-årige backen Oscar Carlsson som gått på hockeygymnasiet i Tingsryd har nu valt att lämna Tingsryd till sin moderklubb Vimmerby Hockey. Dock var ju Oscar under nästintill hela säsongen utlånad till Blekingeklubben Kallinge/Ronneby där han spelade 37 matcher.

Medans han i Tingsryd i HockeyAllsvenskan spelade endast 3 matcher och 2 matcher med Tingsryds J20-lag också. Men nu sticker han alltså hem till sin moderklubb, tror det är helt rätt att han återvänder till den klubb där han blivit fostrad i, sen får han ju sällskap av sin lagkamrat från Tingsryd, Simon Dahl som också ska spela för Vimmerby.

Jag önskar Oscar all lycka till i Vimmerby!
Visa fler inlägg