Hockeyrysaren - ikväll kan TAIF säkra kontraktet

Det står mellan Tingsryd och Borås om vilka som kommer undvika den negativa kvalserien. Tingsryd har sex poäng ner till Borås och även 7 plusmål på Borås. Det återstår två matcher och sex poäng att spela om. Ikväll i näst sista omgången kan det avgöra.

Tingsryd säkrar kontraktet ikväll om Tingsryd tar poäng hemma mot Sundsvall samtidigt som Borås tappar poäng hemma mot Örebro.

Bottenkampen + kvällens matcher:

Inför kvällens match så är Robin Jacobsson tillbaka efter avstängning i två matcher. Markus Molin och Jari Kauppila saknas ikväll på grund av sjukdom. Det innebär som i förra matchen att Jacob Nilsson och Jesper Olsson kommer att spela i tredje respektive fjärdefemman.

Sundsvall står för TAIFs motstånd ikväll har inte längre chansen att klara sig undan negativt kval i och med måndagens förlust borta mot Oskarshamn. Och nu kan dom därmed förbereda sig inför kommande kvalet.

Tingsryd har nu allt i egna händer och det är ikväll VI säkrar kontraktet.

Ikväll gäller det!
Ikväll säkrar VI kontraktet!

FÖR TILLSAMMANS ÄR VI TINGSRYD!
ALLA TILL NELSON GARDEN ARENA IKVÄLL!

Visa fler inlägg