It's all about TAIF

It's All About TAIF

Bloggen med en blandning av nyheter om TAIF och personliga reflektioner. Jag heter Kim Henningsson och skriver om laget samt föreningen som ligger mig varmast om hjärtat, nämligen Tingsryds AIF. Den här TAIF-bloggen startades 25 oktober 2007, då hette den Kim's sporthörna. Men nu för några år sen så bytte jag namn till It's All About TAIF, för det handlade mest om TAIF. Det skrivs inte bara om Tingsryds resa i HockeyAllsvenskan utan även om J18 och J20 som får strålkastarljustet på sig i den här bloggen. Vill ni nå mig - maila till: itsallabouttaif@hotmail.com

Bloggpaus!

Kommer ta en paus från bloggen. Anledningen är att jag just nu inte orkar för tillfället. Vem vet jag kanske kommer tillbaka och skriver imorgon eller om 1 eller 2 veckor, vem vet.

Men som jag känner just nu så tar jag en paus från bloggandet på obestämd tid.

Mvh
Kim Henningsson
bloggare - It's all about TAIF

Sitter här i Linköping...

...och har kommit på att det var ett tag sen jag la upp ett inlägg. Just nu är jag som sagt uppe i Linköping och hälsa på hos en av mina vänner och kom i torsdags kväll och firat nyår och så och jag ska stanna kvar till söndag.

Det kommer bli bland annat två hockeymatcher i Elitserien i Linköping för min del. Jag kommer bara mest njuta av härlig hockey i bra klass. Linköping - AIK kommer det bli på torsdag och sedan väntar Linköping - Växjö på lördagen, två härliga matcher att kolla på.

Har ju givetvis följt Tingsryds två matcher mellan jul och nyår som sagt. Matchen mot SSK var snöplig tyvärr men dom drog på sig alldeles för mycket utvisningar vilket straffade sig till slut då SSK tryckte dit 1-0 i slutet av andra perioden i just powerplay.

Sedan satte SSK 2-0 i tom kasse sedan Tingsryd tryckt på för en kvittering och målet kom med mindre än minuten kvar. En bra match gjorde dom där uppe men utvisningarna ställde till allt tyvärr.

Matchen dagen innan nyår vad jag fick höra var att Tingsryd ska vara glada för den poängen dom fick trots att dom hade ledning med 1-0 efter 40 minuters spel, för då i tredje perioden tryckte Almtuna på i Nelson Garden Arena och fick utdelning med 5 minuter kvar drygt. Och sedan kunde också Almtuna även vinna bonuspoängen efter straffar.

Tingsryd har nu BIK Karlskoga borta i Nobelhallen nu på fredag den 6:e januari, en match som jag kommer följa via datorn (Everysport.com).

Nu får ni ha det så gött så syns vi nästa tisdag i Nelson Garden Arena den 10:e januari då skånelaget Rögle BK kommer på besök.

ALDRIG, ALDRIG, ALDRIG GER VI UPP!
Visa fler inlägg