Fokus på Ekman-Larssons Phoenix - två raka förluster

Det går fortsatt tungt för Oliver Ekman-Larssons Phoenix.

Efter den första matchen mot LA Kings ville Phoenix har revansch på hemmaplan i den andra matchen.

Men det slutade med en förlust på 4-0 där Phoenix fick jag reda på hade 60 utvisningsminuter varav två utvisningar var matchstraff (5+20 minuter) och en av dom var kaptenen Shane Doan som drog på sig ett matchstraff.

Matchen efter i LA så var det en tajtare match, trots ledning med 1-0 för Phoenix vände LA på matchen och vann även den tredje matchen i konferensfinalen. Oliver har i de här två senaste matcherna spelat totalt ca 44 minuter.

Nu kan LA avgöra på hemmplan nu på söndag som börjar 21.10 som visas på Viasat Hockey.

Men jag hoppas Phoenix kan sätta stopp för det och vända hem serien till Phoenix och störa LA och få dom lite skakiga.

NHL | |
#1 - - Evah - En av Karlstads största bloggar:

SV: Eller hur. :D Första gången jag hörde den blev jag helt fast.