It's all about TAIF

It's All About TAIF

Bloggen med en blandning av nyheter om TAIF och personliga reflektioner. Jag heter Kim Henningsson och skriver om laget samt föreningen som ligger mig varmast om hjärtat, nämligen Tingsryds AIF. Den här TAIF-bloggen startades 25 oktober 2007, då hette den Kim's sporthörna. Men nu för några år sen så bytte jag namn till It's All About TAIF, för det handlade mest om TAIF. Det skrivs inte bara om Tingsryds resa i HockeyAllsvenskan utan även om J18 och J20 som får strålkastarljustet på sig i den här bloggen. Vill ni nå mig - maila till: itsallabouttaif@hotmail.com

Håkansson föreslås som ny ordförande i TAIF

SMP kan avslöja att fem nya namn ska in i TAIFs styrelse och valberedningens förslag till ny ordförande är Mikael Håkansson.
 
Under en förutsättning att årsmötet ställer sig positivt till ökandet av styrelseposter ser valberedningens förslag ut så här:

Ordförande: Mikael Håkansson
Kassör: Jan Bernfalk
 
Övriga ledamöter föreslagna:
Johan Blomster
Daniel Borg
Robin Rickardsson
 
Läs mer på SMP

Silly Season: TAIF-junioren Törna till HV71

TAIF-junioren och forwarden Christoffer Törngren är nu klar för HV71 - i J20-laget. Men kan mycket väl kanske slå in sig i A-laget.
 
''Törna'' hade två år kvar på sitt kontrakt med Tingsryd, men utnyttjade den klausulen han hade i kontraktet och väljer att lämna Tingsryds AIF. 
 
Mycket tråkigt att en sån talang lämnar Tingsryd och vart en spelare som jag gärna hade haft i Tingsryds blivande div. 1-trupp. 
 
32 poäng på 31 matcher i J20 SuperElit är imponerande och fick även spela 32 matcher i HockeyAllsvenskan. 
 
Bara tacka Christoffer för allt och önska han all lycka till!
 
Läs mer på Hockeymagasinet
 
 
 

Timrå säkra framtiden genom rekonstruktion

Timrå IK undviker alltså konkurs och kommer alltså få rekonstruktion och får då stöd genom bank, Timrå kommun och stora partners i syfte att lösa den ekonomiska situationen.
 
Det innebär att man kan fortsätta bedriva sin verksamhet inom ungdoms och juniorhockeyn och även sin fortsatta elitverksamhet.
 
Då tyder detta på att man kommer nu att spela i Allsvenskan.
 
Från Timrå IK officiella hemsida:
''Rekonstruktionen innebär att oprioriterade fordringsägare kommer att få ett förslag om att 75 procent av de oprioriterade skulderna skrivs av. När rekonstruktionen är klar beräknas skulderna minska med cirka 44 mkr. Tillsammans med kostnadsreduceringar och en organisation anpassad kostnadsmässigt för spel i allsvenskan.''
 
Läs mer på Timrås hemsida
 
 
 
Visa fler inlägg