Angående sportchefens uttalande: ''Vi ska tillbaka direkt''

TAIFs sportchef Anders Gustavsson gick idag ut med uttalandet i dagens SMP :
''Vi ska tillbaka direkt'' och säger sen: ''Om det finns andra planer tackar jag för mig''.

Det är väldigt bra på ett sätt att han går ut med sånt uttalande, men frågan är inte om vi ska börja bygga nytt och tänka långsiktigt. Men visst, har ''Gusten'' en bra plan för hur vi ska ta oss tillbaka direkt till HockeyAllsvenskan på ett bra och enkelt, varsegod och kör på den planen.

Men för egen del känner jag att det är bättre att inte satsa hårt med en gång utan låta köra på med juniorer i egna leden så får dom rutin säsong efter säsong och senare kan vi spetsa till med lite rutinerade spelare. Så lyfter juniorerna under säsongerna och kan föra oss upp igen till Allsvenskan.

Det är bara min syn på det helt enkelt. Sen har vi inte alla samma synpunkter på det mesta.

#1 - - Jo men hur gör man:

Om de allsvenskalagen plockar våra lovande spelare efter varje säsong