It's all about TAIF

It's All About TAIF

Bloggen med en blandning av nyheter om TAIF och personliga reflektioner. Jag heter Kim Henningsson och skriver om laget samt föreningen som ligger mig varmast om hjärtat, nämligen Tingsryds AIF. Den här TAIF-bloggen startades 25 oktober 2007, då hette den Kim's sporthörna. Men nu för några år sen så bytte jag namn till It's All About TAIF, för det handlade mest om TAIF. Det skrivs inte bara om Tingsryds resa i HockeyAllsvenskan utan även om J18 och J20 som får strålkastarljustet på sig i den här bloggen. Vill ni nå mig - maila till: itsallabouttaif@hotmail.com

Inför Hockey-VM: Ekman-Larsson tackar nej till VM

Hockey-VM i Sverige/Finland är alldeles runt hörnet och snart så ska truppen tas ut och det ska rensas ifrån den truppen som var med i turneringen Czech Hockey Games.
 
En turnering som Sverige gick segrande ur då man tog tre raka segrar och vann alltså turneringen. Det bådar gott inför stundande VM som börjar den 3:e maj för Sverige.
 
Dock får man klara sig utan TAIF-fostrade och Phoenixbacken Oliver Ekman-Larsson som har valt att tacka nej p.g.a skada. 
 
Läs mer på Radiosporten