It's all about TAIF

It's All About TAIF

Bloggen med en blandning av nyheter om TAIF och personliga reflektioner. Jag heter Kim Henningsson och skriver om laget samt föreningen som ligger mig varmast om hjärtat, nämligen Tingsryds AIF. Den här TAIF-bloggen startades 25 oktober 2007, då hette den Kim's sporthörna. Men nu för några år sen så bytte jag namn till It's All About TAIF, för det handlade mest om TAIF. Det skrivs inte bara om Tingsryds resa i HockeyAllsvenskan utan även om J18 och J20 som får strålkastarljustet på sig i den här bloggen. Vill ni nå mig - maila till: itsallabouttaif@hotmail.com

Kvalserien: Hoppet om allsvenskt kontrakt lever!

Ja, efter kvällens dramatiska matcher i kvalserien till HockeyAllsvenskan så gick Tingsryd segrande ur striden mot Huddinge i Nelson Garden Arena. 
 
Seger med 7-3 och bra målskillnad (+4) och 16 poäng inför sista omgången mot Vita Hästen borta. Owesson tremålsskytt i kvällens match och visar otroligt hjärta, TAIF-fostrade Owesson visade verkligen stolthet och hjärta ikväll.
 
Smotherman vaknade till och slog till med 4 poäng ikväll (2+2), vilket behövs nu i avslutningen. Men han hade gärna fått vakna tidigare i kvalet.
 
Medans Karlskrona satte stopp för Björklövens första chans att säkra det allsvenska avancemanget, KHK på 17 poäng och +5 i målskillnad och Björklöven 18 och +4 i målskillnad.
 
I och med Vita Hästens fall i Piteå ikväll innebär att dom är ute ur leken, torsk ikväll med 4-2 och 13 poäng med en match kvar att spela alltså.
 
Tabellen:
1. Björklöven, 18 poäng, 23-19 i målskillnad
2. Karlskrona, 17 poäng, 29-24
---------------------------------------
3. Tingsryd, 16 poäng, 28-24
 
Sista omgången - fredag:
Björklöven - Piteå
Vita Hästen - Tingsryd
Huddinge - Karlskrona
 
TILLSAMMANS FÖR VARANDRA!
VI ÄR T A I F, TINGSRYDS AIF!

ALDRIG, ALDRIG, ALDRIG GER VI UPP!