It's all about TAIF

It's All About TAIF

Bloggen med en blandning av nyheter om TAIF och personliga reflektioner. Jag heter Kim Henningsson och skriver om laget samt föreningen som ligger mig varmast om hjärtat, nämligen Tingsryds AIF. Den här TAIF-bloggen startades 25 oktober 2007, då hette den Kim's sporthörna. Men nu för några år sen så bytte jag namn till It's All About TAIF, för det handlade mest om TAIF. Det skrivs inte bara om Tingsryds resa i HockeyAllsvenskan utan även om J18 och J20 som får strålkastarljustet på sig i den här bloggen. Vill ni nå mig - maila till: itsallabouttaif@hotmail.com

Kvalserien: Några dagar efter de tunga förlusterna

Torsk mot Piteå förra onsdagen HEMMA med 0-3 är inget man vill se när ett Tingsryd kunde skaffat sig ett bra utgångsläge för att säkra allsvenska kontraktet.
 
Sen torsk mot hemmastarka Björklöven som vann med 5-2 efter de sista två målen kom inom 13 sekunder, då det stod 3-2 till B-löven och Tingsryd hade häng på dom, men tappade.
 
Detta innebär nu att man inte har allt i sina egna händer och spelet ser ju inte alls tipptopp ut om man säger så. Man behöver höja sig ett par rejäla snäpp för att klara av allsvenska kontraktet. Match imorgon mot Huddinge hemma och sedan en eventuell avgörande borta på fredag mot Vita Hästen som också är med i racet.
 
Tabellläget med två matcher kvar:
1. Björklöven, 18 p
2. Karlskrona, 14
------------------------
3. Vita Hästen, 13
4. Tingsryd, 13
 
De två sista omgångarna:
 
Imorgon (onsdag 3/4):
Karlskrona - Björklöven
Tingsryd - Huddinge
Piteå - Vita Hästen

Fredag 5/4:
Vita Hästen - Tingsryd
Björklöven - Piteå
Huddinge - Karlskrona
 
Två vinster mer eller mindre ett måste för att klavra sig över strecket och säkra det allsvenska kontraktet. Vinst för Tingsryd imorgon samtidigt som Karlskrona och Vita Hästen torskar så har Tingsryd allt i egna händer igen inför avslutningsmatchen i Norrköping.
 
ALDRIG, ALDRIG, ALDRIG GER VI UPP!

TILLSAMMANS FÖR VARANDRA!
VI ÄR T A I F, TINGSRYDS AIF!