It's all about TAIF

It's All About TAIF

Bloggen med en blandning av nyheter om TAIF och personliga reflektioner. Jag heter Kim Henningsson och skriver om laget samt föreningen som ligger mig varmast om hjärtat, nämligen Tingsryds AIF. Den här TAIF-bloggen startades 25 oktober 2007, då hette den Kim's sporthörna. Men nu för några år sen så bytte jag namn till It's All About TAIF, för det handlade mest om TAIF. Det skrivs inte bara om Tingsryds resa i HockeyAllsvenskan utan även om J18 och J20 som får strålkastarljustet på sig i den här bloggen. Vill ni nå mig - maila till: itsallabouttaif@hotmail.com

Timrå och Mora i ekonomisk kris - TAIF kan erbjudas plats

Timrå IK som åkte ur Elitserien och hamnat nu i HockeyAllsvenskan är i ekonomisk kris. Man förväntas att få besked idag (måndag) om föreningens framtid. 
 
Man ska då besöka två banker (Swedbank och Handelsbanken) och vill låna 15 miljoner, men helst 20 miljoner. Man fick nej från första banken och nu står frågan till dessa två bankerna.
 
Läs mer på:
 
Även Mora IK och klubbens fastighetsbolag som är ytterst nära en konkurs. För att rädda Mora IK vill kommunen köpa tillbaka ishallen för 10 miljoner från Mora IK. 
 
Läs mer på:
 
Skulle det innebära att något av dessa lag bli degaderade från HockeyAllsvenskan kommer Tingsryd erbjudas plats till HockeyAllsvenskan i och med 3:e platsen. 
 
Återstår och se hur detta kommer att sluta.