TAIF torskade i första cupmatchen

TAIF förlorade första match i Stena Cup mot Mörrum. Lite upp och ner var spelet av vad jag har läst och sett på de sociala medierna och att domaren inte var någon höjdare.

Målskyttarna har jag tyvärr ingen koll på, p.g.a jobb så kunde jag inte närvara i Olofström ikväll. Matchen slutade 4-3 till Mörrum. I den andra matchen så vann Olofström mot KRIF med 4-2.

Men imorgon kväll så blir det ner till Blekinge för att se TAIF - KRIF mötas, nedsläpp 20.00.

Ni som inte har vägarna förbi Olofström imorgon kväll kan se matchen på Steelers TV för 99 kr. Klicka HÄR för mer info om det!

Stena Cup i helgen - 3 games at 3 days

Stena Cup 2013. En försäsongsturnering som Olofströms IK arrangerar.

Ja, under helgen så kommer det vankas försäsongsturnering i Stena Cup som kommer att hållas i Olofström. En turnering där Tingsryd kommer att medverka i.

Man kommer möta de tre lagen från Blekinge, Olofströms IK, Mörrums GoIS och Kallinge/Ronneby

En turnering där det kommer spelas 3 matcher på 3 dagar för alla lagen, en turnering som kan bli bra faktiskt. Kommer bli lite känslor och livar upp inför säsongen som väntar.

Jag själv, kommer att besöka turneringen under två dagar (lördag/söndag), då TAIF möter KRIF på lördag och sedan Olofström på söndagen.

Man kommer att ha ett festivalområde med ett serveringstält utanför HBM Arena där mat och dryck kommer att serveras under fredagen och lördagen. Även liveuppträdanden kommer att ske där också.

Läs mer om Stena Cup på OIKs hemsida

TAIFs isträning i korthet

TAIF hade isträning i förmiddags och man körde spel lite 5 mot 4 och 5 mot 5. Skottövningar och sen även skridskoåkning i slutet.

Första halvtimmen var det målvaktsträning där några spelare var och körde skott på målvakterna.

Några spelare som inte var med idag var backarna Robin Olsson och Tommi Juntunen, sen även forwarden Niklas Sjöström var inte med på dagens ispass.

Istället för Olsson och Juntunen på backsidan så var det J20-spelarna André Olsson och Kim Carlsson som fick vara med och träna.

Med tanke på J20, kom och kolla på deras träningsmatch imorgon kväll i NGA, då man möter Troja/Ljungby J20-lag.

Nedsläpp 19.00.