It's all about TAIF

It's All About TAIF

Bloggen med en blandning av nyheter om TAIF och personliga reflektioner. Jag heter Kim Henningsson och skriver om laget samt föreningen som ligger mig varmast om hjärtat, nämligen Tingsryds AIF. Den här TAIF-bloggen startades 25 oktober 2007, då hette den Kim's sporthörna. Men nu för några år sen så bytte jag namn till It's All About TAIF, för det handlade mest om TAIF. Det skrivs inte bara om Tingsryds resa i HockeyAllsvenskan utan även om J18 och J20 som får strålkastarljustet på sig i den här bloggen. Vill ni nå mig - maila till: itsallabouttaif@hotmail.com

Stena Cup i helgen - 3 games at 3 days

Stena Cup 2013. En försäsongsturnering som Olofströms IK arrangerar.
 
Ja, under helgen så kommer det vankas försäsongsturnering i Stena Cup som kommer att hållas i Olofström. En turnering där Tingsryd kommer att medverka i.
 
Man kommer möta de tre lagen från Blekinge, Olofströms IK, Mörrums GoIS och Kallinge/Ronneby
 
En turnering där det kommer spelas 3 matcher på 3 dagar för alla lagen, en turnering som kan bli bra faktiskt. Kommer bli lite känslor och livar upp inför säsongen som väntar. 
 
Jag själv, kommer att besöka turneringen under två dagar (lördag/söndag), då TAIF möter KRIF på lördag och sedan Olofström på söndagen. 
 
Man kommer att ha ett festivalområde med ett serveringstält utanför HBM Arena där mat och dryck kommer att serveras under fredagen och lördagen. Även liveuppträdanden kommer att ske där också.
 
Läs mer om Stena Cup på OIKs hemsida