TAIF torskade i första cupmatchen

TAIF förlorade första match i Stena Cup mot Mörrum. Lite upp och ner var spelet av vad jag har läst och sett på de sociala medierna och att domaren inte var någon höjdare.

Målskyttarna har jag tyvärr ingen koll på, p.g.a jobb så kunde jag inte närvara i Olofström ikväll. Matchen slutade 4-3 till Mörrum. I den andra matchen så vann Olofström mot KRIF med 4-2.

Men imorgon kväll så blir det ner till Blekinge för att se TAIF - KRIF mötas, nedsläpp 20.00.

Ni som inte har vägarna förbi Olofström imorgon kväll kan se matchen på Steelers TV för 99 kr. Klicka HÄR för mer info om det!