Inför AllEttan: Intervju med Vita Hästens bloggare Andreas Höglund

AllEttan börjar närmar sig med stormsteg, den tredje januari drar den igång alltså. Jag tog tillfället i akt att intervjua en av motståndarnas bloggare, nämligen Vita Hästens Andreas Höglund som driver bloggen AfterIce.se

Hur tycker du att Vita Hästens spel sett ut i grundserien?
- Jag tycker det har varit väldigt mycket upp och ner. Från att ena dagen köra över Skövde, till ett bottennapp mot Grästorp. Finns en del att jobba på, men samtidigt är det inte I grundserien som man ska toppa formen.

Vilka spelare är det som ska bära Vita Hästen i den kommande AllEttan?
- Niklas Lihagen och Marcus Eriksson måste fortsätta producera som man gjort. Sedan måste Daniel Sperrle höja sig I målet.

Hur tror du toppen ser ut efter 14 spelade omgångar?

- Ser Tingsryd som favoriter, följt av Vita Hästen. Så länge trupperna ser ut som de gör nu. Sedan ska KRIF och Vimmerby ha en fin chans att ta sig vidare. Så det är min topp fyra.

Som supporter, ser du något behov av att Vita Hästen förstärker sitt lag?

- Jag skulle vilja ha in en eller två backar. Sedan skulle jag vilja se en forward och där är Sebastian Höglund aktuell.

Till sist, vad tror du om eran premiärmatch i AllEttan?

- Vi börjar borta mot Mariestad och vi ska ha en bra chans till vinst. Men premiärer kan vara kluriga. Men tror och hoppas på seger och tre pinnar I första omgången.

Har svarat på liknande frågor om Tingsryd och detta kan ni läsa på afterice.se under måndagen.